گوناگون

ماءالشعیر هم لاکچری شد / اعلام قیمت جدید در بازار

ماءالشعیر هم لاکچری شد / اعلام قیمت جدید در بازار

پارسینه: دبیر انجمن انجمن تولیدکنندگان ماالشعیر و مالت گفت: عدد تولید ماالشعیر در ۵ سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون لیتر در سال بود این در حالیست که سال گذشته میزان تولید ماالشعیر به عدد ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون لیتر رسیده است.

حمیدرضا کمال علوی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی نرخ انواع ماءالشعیر، گفت: سازمان حمایت ۲ سال است که مجوز نرخ‌گذاری ماءالشعیر برای انجمن را سلب کرده است چراکه آن را مصداق تبانی می‌داند از این‌رو قیمت‌گذاری به شرکت‌ها محول شده و در صورت نیاز شرکت‌ها از نحوه محاسبه قیمت‌گذاری خود دفاع می‌کند.

وی با بیان اینکه ماندن در بازار رقابتی باعث شده است برند‌ها حداقل حاشیه سود را بر محصول نهایی خود درج کنند، افزود: نرخ ۵۶ قلم مواد اولیه در نرخ ماءالشعیر تاثیر‌گذار است.

این فعال اقتصادی ادامه داد: ۴۴ شرکت عضو انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت هستند که درحال‌حاضر ۱۹ شرکت مبادرت به تولید ماءالشعیر می‌کنند.

چگونه امنیت کیف پول را حفظ کنیم؟ "ثبت نام در وبینار، رایگان"
اگر به ارز دیجیتال علاقه مندی، اما نمیدونی از کجا شروع کنی... (ثبت نام کن)
"یه فرصت ویژه" برای علاقمندان به ارز دیجیتال (رایگان ثبت نام کن)
وبینار "رایگان" ارز دیجیتال
کمال علوی میزان صادرات ماءالشعیر را کاهشی دانست و افزود: تامین مواد اولیه برای شرکت‌ها دشوار شده است از این‌رو بر تامین نیاز بازار داخلی متمرکز شده‌اند.

دبیر انجمن انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مواد اولیه تولید ماءالشعیر وارداتی است، تاکید کرد: دانه‌های مالت، جو، رازک، اسانس‌ها و قوطی آلومینیوم وارداتی است.

به گفته وی؛ تولید ماءالشعیر در ۵ سال گذشته حدود ۷۰۰ میلیون لیتر در سال بود این در حالیست که سال گذشته میزان تولید ماءالشعیر به عدد ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون لیتر رسیده است.

کمال علوی در پاسخ به این پرسش که از این میزان تولید چه مقدار از آن در داخل کشور مصرف می‌شود؟ تاکید کرد: در خوشبینانه‌ترین حالت ۱۰ درصد از حجم تولید صادر و ۴۰۰ میلیون تن از تولید مصرف داخلی می‌شود.

این فعال اقتصادی با اشاره به کاهش مصرف ماءالشعیر، افزود: ماءالشعیر جزو کالا‌های لوکس گروه ۳ محسوب می‌شود و مصرف‌کنندگان برای تامین کالا‌های اساسی و اولیه خود هزینه می‌کنند. مطابق با آخرین گزارشی که از چند فروشگاه زنجیره‌ای به‌دست من رسیده است از هر ۱۰۰ خریدار ۲ تا ۳ نفر اقدام به خرید نوشیدنی و ماءالشعیر می‌کنند.
منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر

  • ناشناس

    با این تفاصیل بزودی آب آشامیدنی سالم مثلا در بطری هم کالای لوکس حساب خواهد شد. و زندگی توی کپر و نون خشک خوردن و لنگ بستن میشه زندگی عادی ایرانیها و هر کس که یه سقفی بالا سرش هست و لباسی بتن داره و لقمه نان و پنیری گیرش میاد میشه صاحب زندگی لوکس! اینها مشخصه مدینه فاضله ای و ام القرائی هست که 40 و اندی سال هست وعده اون رو به همه دادند!!!!!

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار