در این کشورها افراد ۶۵ سال به بالا هنوز کار می کنند
پارسینه: ژاپن و کرهجنوبی کشورهایی هستند که افراد بالای ۶۵ سال بیشترین سهم را از نیروی کار در آنها تشکیل میدهند اما در اروپا افراد بسیار کمتری با این سن کار میکنند، حتی اگر جمعیت سالخورده رو به افزایش باشد.
اختلاف زیادی در مشارکت نیروی کار افراد بالای ۶۵ سال در کشورهای مختلف سازمان همکاری و توسعه اقتصادی وجود دارد. بر اساس دادههای این سازمان، ژاپن و کرهجنوبی مکانهایی هستند که افراد ۶۵ ساله و بالاتر بیشترین سهم را از نیروی کار را بین ۱۳ تا ۱۴ درصد تشکیل میدهند.
در مقابل، اروپا، که در آن جوامع سالخورده نیز رایج است، افراد بسیار کمتری که بیش از ۶۵ سال سن دارند، کار میکنند. این تعداد از ۳.۸ درصد نیروی کار در بریتانیا و تنها ۱.۳ درصد در اسپانیا متغیر بود.
این در حالی است که هر دو کشور مانند اکثر کشورهای توسعهیافته، سن بازنشستگی را افزایش میدهند و حداقل سن بازنشستگی فعلی حدود ۶۶ سال است.
در ایالات متحده، حداقل سن بازنشستگی تقریباً یکسان است اما با این وجود، سهم کارگران مسنتر با ۶.۶ درصد نیروی کار بالاتر از مکزیک با ۵.۱ درصد است.
بر اساس گزارش ویفروم، این واقعیت نشان میدهد که آمریکاییهای مسنتر میتوانند در کشوری که به شدت به حسابهای بازنشستگی فردی متکی است و در مورد مزایای بازنشستگی عمومی به حقوق بگیران کمتر کمک میکند، نیاز به کار طولانیتر احساس کنند.
به دلیل اینکه طبق گفته مسوولان تامین اجتماعی بازنشستگان مشاغل سخت در تامین اجتماعی به ۷۰ درصد کل بازنشستگان رسیده و این عدد بسیار تکاندهنده و عجیب میباشد و احتمال افزایش این عدد تا ۸۰ درصد هم میباشد بدلیل ضعف و غیردقیق بودن قوانین مشاغل سخت و سهل گیری سخاوتمندانه و همچنین دادن سخاوتمندانه سنوات ارفاقی ۱/۵ سال به ازای هر ۱ سال که تا سقف سابقه سنوات تامین اجتماعی یعنی ۳۵ روز در ماه حقوق هم ادامه پیدا میکند یعنی اگر شخص ۲۳ سال ۴ ماه سابقه داشته باشد سقف سابقه تامین اجتماعی را که ۳۵ روز در ماه است راخاهد گرفت(۳۵=۱/۵ ×۲۳/۴) همچنین شخص میتواند علاوه بر امتیاز سقف سابقه تامین اجتماعی با پرداخت حداکثر حق بیمه در دو سال اخر خود را به سقف حقوق که ۷ برابر حداقل حقوق است نزدیک میکنند توجه کنید فقط با پرداخت دو سال حق بیمه بصورت قسطی و ناچیز شخص میتواند هم سقف سابقه تامین اجتماعی که ۳۵ روز در ماه است را بگیرد فقط با سابقه ناچیز ۲۳ سال و ۴ ماه وهم حقوق بالا تا اخر عمر دریافت کند که هر سال بصورت تصاعدی این مبلغ بالا میرود . ولی در مشاغل سخت در کشوری و لشگری شخص باید ۲۵ سال کار کند تا ۳۰ روز حقوق در ماه بگیرد و در اینجا دو بیعدالتی برای کارکنان مشاغل سخت کشوری و لشگری پیش میاید چون شخصی که در مشاغل سخت در تامین اجتماعی کار میکند با سابقه ۲۳ سال و ۴ ماه حقوق ۳۵ روز در ماه میگیرد ولی شخصی که در مشاغل سخت در کشوری و دولتی کار میکند با سابقه ۲۵ سال ۳۰ روز در ماه حقوق دریافت میکند برای رفع این تبعیض و همچنین کاستن از فشار وحشتناک بازنشستگی ۷۰ درصدی مشاغل سخت در تامین اجتماعی باید بازنشستگی مشاغل سخت در تامین اجتماعی ۲۵ سال شود با ۳۰ روز حقوق در ماه و نه بیشتر از ۳۰ روز ولی یک راهکار دیگر هم برای رفع این تبعیض و بخشش سخاوتمندانه وجود دارد و انهم این این است که بازنشستگی مشاغل سخت در تامین اجتماعی همان ۲۰ سال بماند با ۳۰ روز حقوق در ماه به شرطیکه با افزایش سابقه شخص حتی تا ۳۰ سال همان ۳۰ روز حقوق در ماه به شخص تعلق گیرد و سقف سابقه حقوق تامین اجتماعی در مشاغل سخت که ۳۵ روز حقوق در ماه است برداشته شود ودلیل هم این است شخصیکه واقعا تا ۳۵ سال کار نکرده چرا باید سابقه بالاتر از سی سال به او تعلق گیرد پس سابقه ارفاقی به شخص حداکثر باید ۳۰ روز در ماه باشد ونه مثلا ۳۱ روز در ماه یا ۳۲روز در ماه یا ۳۳ روز یا ۳۴ روز یا ۳۵ روز در ماه باشد لااقل یک امتیاز از سه امتیاز بالا با بازنشستگی مشاغل سخت در کشوری و لشگری مساوی شود و دو امتیاز دیگر برای بازنشستگان مشاغل سخت تامین اجتماعی باقی بماند که ۵ سال زودتر از بازنشستگان مشاغل سخت در کشوری و دولتی بازنشسته شوند و میانگین حقوق دو سال اخر تا جایی که بتوانند با کارفرما بعنوان مزایای توافقی تا انجا که بتوانند حق بیمه را بالا ببرند تا حقوق بالایی نصیبشان شود.