۹درصد از زندانیان فارس بیسواد هستند
پارسینه: مدیرکل زندانهای فارس گفت: در زندانهای استان حدود 9 درصد از زندانیان استان بی سواد هستند و با افزایش و کاهش جمعیت کیفری این رقم متغیر است.
موسی احمدی در جلسه با معاون سوادآموزی سازمان آموزش و پرورش استان بر اهمیت سوادآموزی و تحصیل در جامعه و به خصوص در بین زندانیان تأکید کرد و گفت: یکی از رسالتهای مهم سازمان زندانها پس از نگهداری محکومان و متهمان، اصلاح و تربیت آنهاست و توجه به آموزش زندانیان نیز برای مسئولان زندانها مهم است.
وی با اشاره به اینکه اساس نظام فکری اسلام تعلیم و تربیت است، اضافه کرد: باسواد کردن افراد جامعه کار بزرگی است زیرا هرچه تحصیلات افراد بیشتر باشد کارآمدی آنها در جامعه بیشتر خواهد بود.
مدیرکل زندانهای فارس یادآور شد: آموزش در زندانها نیز از مرحله سوادآموزی تا مقاطع عالی، از اهداف عالیه سازمان زندانها در بعد آموزشی است.
احمدی ادامه داد: فرد باسواد، می تواند مسائل جامعه را به راحتی تجزیه و تحلیل و کمتر به سمت جرم گرایش داشته باشد و دیدگاهش نیز نسبت به محیط پیرامون تغییر می کند.
مدیرکل زندانهای فارس با اشاره به اینکه در زندانهای استان، حدود9درصد از زندانیان بیسواد هستند و با افزایش و کاهش جمعیت کیفری نیز این رقم متغیر است، گفت: در بدو ورود افراد به زندان، بی سوادان شناسایی می شوند و چون زندانی برای زمان مشخصی در زندان تحمل کیفر می کند می توان این رقم را به صفر رساند.
وی اضافه کرد: سال گذشته دو هزار و 966نفر از افراد بیسواد در کلاسهای سوادآموزی شرکت و دو هزار و 883نفر از آنان نیز در آزمون پایان دوره موفق به اخذ نمره قبولی شدند.
احمدی با اشاره به اینکه دوره های آموزشی برگزار شده در زندانها براساس میزان تحصیلات زندانیان برگزار و تدوین می شود، گفت: برگزاری کلاسهای سوادآموزی در زندانها نیز باید به گونه ای نهادینه شود که زندانی پس از آزادی خودجوش در این کلاسها بیرون از زندان نیز شرکت کند.
وی با تأکید براینکه نگاه جامعه به زندان و زندانی باید تغییر کند اظهار داشت: عده ای فکر می کنند افرادی که به زندان می آیند بازگشت پذیر نیستند اما اینگونه نیست انسانهای خطاکار نیز قابل اصلاح هستند و ضمن اینکه تعداد زیادی از زندانیان، ناخواسته مرتکب جرم شده اند.
مدیرکل زندانهای فارس تصریح کرد: با اجرای برنامه های اصلاحی و تربیتی در زندانهای استان، تعداد زیادی از زندانیان در کلاسهای علوم قرآنی، احکام، اصول عقاید و همچنین اشتغال و حرفه آموزی شرکت دارند و تعدادی از آنها نیز حافظ قرآن و یا در دارالحفظ قرآن زندان حضور دارند.
وی در ادامه تعامل بیشتر معاونت سوادآموزی سازمان آموزش و پرورش استان و سایر دستگاه های فرهنگی با مجموعه زندانها را خواستار شد.
ارسال نظر