گوناگون

پاسخ جهانگیری به درخواست زلزله‌زدگان برای افزاش کمک‌های بلاعوض

پارسینه: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری : معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: دولت تلاش دارد که در اسرع وقت شرایط و وضعیت مردم را به حالت عادی برگرداند و مردم زلزله زده بتوانند در خانه های بازسازی شده خود ساکن شوند و فرزندانشان نیز به مدرسه رفته و کار، کشاورزی و تولیدات آنان نیز احیا شود.

جمهوری اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز در جریان سفر به استان کرمانشاه، در روستای زلزله زده ناوفره حضور یافت و ضمن سرکشی به چادرهای اسکان موقت مردم این روستا، پای درد دل آنان نشست و از دغدغه ها و نیازهایشان مطلع شد.

معاون اول رییس جمهوری همچنین در جمع مردم این روستا ضمن تسلیت به خانواده هایی که عزیزان خود را در اثر زلزله از دست داده اند، برای مجروحین و مصدومین آرزوی شفای عاجل کرد.

وی مردم استان کرمانشاه را مردمی عزیز، بزرگ و آزمایش پس داده توصیف کرد و افزود: مردم این استان و بویژه مردم سرپل ذهاب پهلوانانی هستند که دوران سخت را با صبر و بزرگواری پشت سر گذاشته اند و در مقاطع مختلف نظیر دوران دفاع مقدس، حمله منافقین و حوادث طبیعی از خودگذشتگی نشان دادند.

جهانگیری ادامه داد همه مردم ایران، مسئولین نظام و رهبر معظم انقلاب همگی با مردم زلزله زده استان کرمانشاه همصدا و همدل هستند و حتی یک نفر در کشور نیست که خود را شریک غم و مشکلات مردم استان کرمانشاه نداند.

معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: با تجربیاتی که در کشور وجود دارد، در ۲ هفته گذشته کارهای خوبی برای کمک به زلزله زدگان انجام شده که البته همه این کارها وظیفه مسئولین بوده و خود مردم نیز با جوانمردی پای کار آمدند و در کنار ارتش، سپاه، نیروهای مسلح و مسئولین در صحنه حضور یافتند و همه تلاش ما این است که شرایط را به گونه ای ساماندهی کنیم که وضعیت مردم از دوران قبل از وقوع زلزله نیز بهتر شود.

وی با اشاره به مطالبات مردم روستای ناوفره مبنی بر افزایش تسهیلات و کمک های بلاعوض دولت افزود: هیچ مسئله و مشکلی از چشم دولت و دست اندرکاران پنهان نخواهد ماند و چنانچه کمبودهایی وجود داشته باشد، در جلسات تصمیم گیری برنامه ریزی های لازم صورت خواهد گرفت.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: امروز نیز جلسه ستاد مدیریت بحران با حضور تعداد زیادی از اعضای دولت در سرپل ذهاب برگزار می شود و تلاش خواهیم کرد تصمیمات خوبی برای حل مشکلات مردم زلزله زده اتخاذ کنیم.

جهانگیری را در این سفر وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، رییس کل بانک مرکزی ، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون امور مجلس رئیس جمهوری، رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور همراهی می کنند.وزیر بهداشت در سومین سفر خود به مناطق زلزله‌زده از بیمارستان پیش‌ساخته منطقه بانگر بازدید کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در سومین سفر خود به سرپل ذهاب از بیمارستان پیش ساخته شهدا منطقه بانگر این شهر بازدید کرد.



وزیر بهداشت: بیمارستان‌ها به زودی فعال می‌شوند

وزیر بهداشت ضمن اشاره به آخرین وضعیت بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده، تاکید کرد که بیمارستان‌های آسیب‌دیده در زلزله غرب کشور، بزودی به چرخه فعالیت بازمی‌گردند.

سیدحسن هاشمی با حضور در مناطق زلزله‌زده در سرپل ذهاب، درباره شرایط بهداشتی و درمانی مناطق زلزله‌زده گفت: در مقایسه با روزهای اول وقوع زلزله غرب کشور، شرایط بهتر شده و در حوزه بهداشت و درمان مشکل جدی وجود ندارد.

به گفته وی، بیش از ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مصدومان این حادثه انجام شده و این مصدومان دوره نقاهت خود را طی می‌کنند. همچنین در حال حاضر مصدوم یا مجروحی در مناطق زلزله‌زده وجود ندارد.

وزیر بهداشت افزود: خوشبختانه همه‌گیری بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا و بیماری‌های واگیری که منشاء عفونی و میکروبی دارند در مناطق زلزله زده وجود ندارد. همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، بویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مناطق زلزله‌زده، حضور جدی دارند.

وی گفت: بیمارستان‌های مناطق زلزله‌زده به زودی به چرخه فعالیت باز می‌گردند و بیمارستان جدید در سرپل ذهاب، طی روزهای آینده به بهره‌برداری می‌رسد. بیمارستان آسیب‌دیده شهدای سرپل ذهاب هم تا ۳ ماه آینده به طور کامل وارد چرخه خدمت می‌شود.

هاشمی ادامه داد: در سایر شهرها از جمله اسلام آباد مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم در جلسه امروز معاون اول رییس جمهور تصمیماتی برای بهبود این شرایط گرفته شود و اقدامات دراز مدت آغاز شود.



وی تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تا تثبیت شرایط در مناطق زلزله‌زده غرب کشور حضور می‌یابند. هفته گذشته دانشگاه علوم پزشکی شیراز و این هفته دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ۱۷۰ متخصص، فوق تخصص، پرستار و بهداشتیار در این مناطق مستقر شده‌اند.

وی گفت: آسیب‌های بلایای طبیعی سخت و زیاد است، اما همه دستگاه‌های اجرایی در مناطق زلزله‌زده با امکانات زیاد حضور دارند و هماهنگی این دستگاه‌ها، بالاترین هنر مدیران است.

بنابر اعلام وب‌دا، وزیر بهداشت افزود: از همکارانم در حوزه بهداشت و درمان تشکر می‌کنم و خوشبختانه همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مراقبت‌ها و خدمات رایگان، در دسترس و مناسبی را به مردم مناطق زلزله‌زده ارائه می‌دهند. ارتباط مجموعه بهداشت و درمان کشور با مناطق زلزله‌زده، قطع نخواهد شد و حضور همکاران ما در این مناطق، مستمر و مداوم خواهد بود.

وی گفت: وزارت بهداشت از جمله دستگاه‌هایی بود که در نخستین ساعات بروز زلزله در غرب کشور، در این مناطق حاضر شد و به ارائه خدمات به مصدومان پرداخت. بازسازی ۶۲ پایگاه تخریب شده، ترمیم ۱۴۰ مرکز بهداشتی آسیب دیده، ساخت ۲۴ مرکز جامع خدمات سلامت و بازسازی ۲ بیمارستان اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب به سرعت انجام خواهد شد.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه تاکنون ۴۸۳ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشته است.

این زلزله به هفت شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده و طبق برآورد اولیه دستکم ۳۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دیدند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار