داروی سقط زودتر از شیرخشک بچه به دست مادر میرسد!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه روزی بیش از هزار سقط جنین داریم، گفت: بعضی از اوقات این تفکر شیطانی به ذهن مادر میآید که فرزندش را سقط کند اگر سریع به دارو دسترسی پیدا نکند بعد از مدتی خودش متقاعد میشود این کار را نباید انجام دهد.
به گزارش پارسینه و به نقل از ایلنا، «بعضی از اوقات این تفکر شیطانی به ذهن مادر میآید که فرزندش را سقط کند اگر سریع به دارو دسترسی پیدا نکند بعد از مدتی خودش متقاعد میشود این کار را نباید انجام دهد، اما هنگامی که در فضای مجازی سریع به دارو دسترسی پیدا میکند این فکر شیطانی را عملیاتی میکند، زیرا داروی سقط زودتر از شیرخشک بچه به دستش میرسد لذا به نظر میرسد مسئله اصلی افرادی هستند که در این چرخه کثیف اقتصادی چه از طریق تارنمای مجازی و چه مجراهای دیگر قرار دارند.»
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه روزی بیش از هزار سقط جنین داریم، گفت: بعضی از اوقات این تفکر شیطانی به ذهن مادر میآید که فرزندش را سقط کند اگر سریع به دارو دسترسی پیدا نکند بعد از مدتی خودش متقاعد میشود این کار را نباید انجام دهد، اما هنگامی که در فضای مجازی سریع به دارو دسترسی پیدا میکند این فکر شیطانی را عملیاتی میکند، زیرا داروی سقط زودتر از شیرخشک بچه به دستش میرسد لذا به نظر میرسد مسئله اصلی افرادی هستند که در این چرخه کثیف اقتصادی چه از طریق تارنمای مجازی و چه مجراهای دیگر قرار دارند.
امیرحسین بانکیپور، درباره این که گفته شده است رشد باروری در ۱۵ استان نرخ افزایشی داشته و اینکه آیا این افزایش میتواند از پیری جمعیت که گفته شده است در ۲۰ الی ۳۰ سال آینده در کشور رخ میدهد جلوگیری کند، عنوان کرد: تغییر منحنی رشد جمعیت کاملا محسوس است اما با آن معیاری که باید نجات پیدا کنیم فاصله زیادی دارد. بحمدالله در ۱۵ استان نرخ باروری روند افزایشی داشته و جلوی سقوط نرخ باروری گرفته شده ولی تازه این گام اول بود که طی کردیم، باید تا ۵ سال دیگر نرخ باروری را به ۲/۵ درصد برسانیم و به آنچه که در برنامه هفتم پیشبینی شده است، برسیم.
پیری جمعیت امالمفساد و امالمشکلات ما خواهد بود
وی خاطرنشان کرد: لازمه رسیدن به رشد ۲.۵ درصدی افزایش جمعیت در سالهای آینده است که دولت محترم، مجلس و سازمان برنامه و بودجه باید مسئله را جدی بگیرند؛ چراکه خدایی ناکرده اگر تا ۵ سال به آن درصد رشد در نرخ باروری نرسیم، به طور قطع در سیاهچاله پیری جمعیت قرار میگیریم و ویژگی این سیاهچاله این است که اگر به هر نقطه مثبتی برسیم، دیگر فرصت را از دست دادهایم.
بانکیپور تاکید کرد: پیری جمعیت امالمفساد و امالمشکلات ما خواهد بود، لذا باید همه جدی بگیرند به خصوص رسانهها در این موقعیت نقش خوبی را میتوانند ایفا کنند.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مشکل پیری جمعیت چون الان ملموس نیست کسی آن را جدی نمیگیرد و وقتی که ملموس شود دیگر راه نجاتی برایش وجود ندارد، لذا این هنر رسانههاست که این موضوع را جا بیندازند، عنوان کرد: اگر آن ۷۴ ماده قانون جوانی جمعیت به صورت تمام و دقیق انجام شود، ما را نجات خواهد داد.
اما تا حالا ۵۰ درصد قانون بیشتر اجرا نشده است و تازه این ۵۰ درصد را هم مشاهده میکنیم بعضاً هر بار یک تعللی را نشان میدهد؛ شما این را در دادن وامهای فرزندآوری، ازدواج و دادن زمین مشاهده میکنید که چقدر مردم مورد اذیت قرار میگیرند، در صورتی که واقعا دستگاههای اجرایی اگر بدانند این قانون چقدر حیاتی و اولویت اصلی نظام ماست و باور کنند انشاالله نجات پیدا میکنیم.
قبح سقط جنین شکسته است و افراد نمیدانند چه جنایت بزرگی را انجام میدهد
بانکیپور درباره اینکه مطرح میشود برخی از افراد به دلیل مسائل اقتصادی به سقط جنین روی آوردهاند، چه راهکاری برای این مسئله باید اندیشید، گفت: در اینکه مسائل اقتصادی ریشه بسیاری از مشکلات ماست تردیدی نیست و ملموس هم هست، اما واقعیت این است که در عین اینکه ما باید مسائل اقتصادی را حل کنیم، در قانون جوانی جمعیت سعی کردهایم عمده موارد جنبه تسیهلکنندگی داشته باشد و تسهیلات اقتصادی برای خانوادهها باشد اما این مسئله سقط فراتر از این قضیه است.
روزی بیش از هزار سقط جنین داریم
وی با اشاره به این که هیچکس به خاطر مسائل اقتصادی بچه خودش را نمیکشد، یادآور شد: متاسفانه قبح سقط جنین شکسته است و افراد نمیدانند چه جنایت بزرگی را انجام میدهند. افراد باید بدانند آن بچه صاحب حق حیات است، فکر نکنند یک لخته خون را از خودشان جدا میکنند در صورتی که این جور نیست، آن شخص دارد حیات یک انسان را که فرزندش است، میگیرد.
لذا نه مشکلات اقتصادی، نه ضعف اعتقادی و مشکلات خانوادگی هیچگاه آنقدر قوی نبوده که روزانه بیش از هزار خانواده به خاطر آنها فرزند خودشان را بکشند، اگر میبینید ما روزی بیش از هزار سقط جنین داریم، دلیلاش این است که قبحزدایی از سقط جنین صورت گرفته و جنین شیانگاری شده است و همین مساله باعث شده است که جدی نگیرند.
اگر مادرها متوجه شوند سقط چقدر برایشان خطر دارد چنین تصمیمی نمیگیرد
این نماینده مجلس درباره این که قوانین سفت و سخت برای ممنوعیت سقط جنین باعث شده است، افراد به سقطهای غیرقانونی روی بیاورند که همین امر از یک سو خطر برای مادر دارد و از سوی دیگر شاید منجر شود فرد دیگر نتواند مادر شود و روی بارداریهای بعدی وی هم تاثیر بگذارد، گفت: بله، دقیقا؛ اما در این چندساله که قانون جوانی جمیت تصویب و اجرا شده است، تعداد سقطهای قانونی نه کمتر شده است و نه زیادتر، یعنی سقطهایی که با مجوز پزشکی قانونی صورت میگیرد؛ طبق آمار در چارچوب قانونی و پروتکلها تغییر جدی نکرده است.
وی با اشاره به اینکه باید بر بحث فرهنگی در مسئله سقط جنین تاکید جدی داشته باشیم، اظهار داشت: واقعا اگر مادرها متوجه شوند سقط چقدر برایشان خطر دارد و چه عوارض جسمی و غیرقابل برگشتی دارد، چنین تصمیمی را نمیگیرند. ضمن اینکه یک موجود ذی الحیات را محروم میکند. ولی اصلش این است که در کنار فرهنگسازی، قوانین پیشگیرانه جدی داشته باشیم و با کسانی که این عمل را انجام میدهند، برخورد جدی داشته باشیم باید حتما با پزشک، ماما، داروفروش و شبکه مجازی که داروهای سقط را در اختیار افراد قرار میدهد، برخورد شود.
داروی سقط زودتر از شیرخشک در اختیار مادر قرار میگیرد
بانکیپور بیان کرد: بعضی از اوقات این تفکر شیطانی به ذهن مادر میآید که فرزندش را سقط کند اگر سریع به دارو دسترسی پیدا نکند بعد از مدتی خودش متقاعد میشود این کار را نباید انجام دهد، اما هنگامی که در فضای مجازی سریع به دارو دسترسی پیدا میکند این فکر شیطانی را عملیاتی میکند، زیرا داروی سقط زودتر از شیرخشک بچه به دستش میرسد لذا به نظر میرسد مسئله اصلی افرادی هستند که در این چرخه کثیف اقتصادی چه از طریق تارنمای مجازی و چه مجراهای دیگر قرار دارند.
وی گفت: در قانون جوانی جمعیت ما تاکید کردیم فقط داروی سقط در بیمارستان باشد و فقط با مجوز قانونی در اختیار فرد قرار گیرد در غیر اینصورت هم مطبی که دارو در آن پیدا شود مجوزش باطل میشود، هم داروخانه و داروفروشی که این دارو را در اختیار دیگران چه در قالب داروخانه و هر عنوان دیگری قرار میدهد مجوزش باطل میشود.
ارسال نظر