گوناگون

پزشکیان به ایلام سفر می‌کند

پزشکیان به ایلام سفر می‌کند

سرپرست معاونت عمرانی استانداری ایلام از سفر رئیس جمهور به استان ایلام در اوایل سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش پارسینه؛ «رضا دارابی» امروز شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، پس از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ایلام در این خصوص به رسانه‌های استان اظهار کرد: سفر پرخیر و برکت رئیس جمهور برای استان ایلام به‌منزله جهشی در توسعه استان و حل مشکلات زیرساختی ایلام خواهد بود.

وی در خصوص ویژگی‌های پروژه‌های عمرانی اعلام‌شده برای افتتاح و بازدید در این سفر خارنشان کرد: این پروژه‌ها باید چند خصوصیت داشته باشند که از جمله آن‌ها ملی بودن پروژه‌ها، ردیف اعتباری داشتن آن‌ها و پیشرفت فیزیکی بیش ۶۰ درصدی است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری ایلام افزود: این پروژه‌ها در جریان سفر ریاست‌جمهوری به استان‌ تأمین اعتبار می‌شوند تا در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسند.

دارابی، پروژه‌های راه‌آهن ایلام، راه‌های مواصلاتی به مهران، سامانه گرمسیری و سدهای کلان استان را در اولویت این طرح‌ها دانست.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار