فاطمه معتمدآریا از ایران رفت

فاطمه معتمدآریا از ایران رفت

فاطمه معتمدآریا: اولین باری که بعد از دادگاه‌های متعدد توانستم پاسپورتم را بگیرم و برای یک فستیوال به فرانسه بیایم همسرم گفت برنگرد چون برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند.

به گزارش پارسینه؛ فاطمه معتمدآریا اعلام کرد که یک سال است از ایران خارج شده‌ و در فرانسه حضور دارد.
 
فاطمه معتمدآریا در حاشیه جشنواره فیلم ‌های ایرانی در آمریکا اعلام کرد یک سال است از ایران خارج شده و فعلا هم کار حرفه‌ایش را در فرانسه ادامه می‌دهد.
 
او در این مورد گفت:«اولین باری که بعد از دادگاه‌های متعدد توانستم پاسپورتم را بگیرم و برای یک فستیوال به فرانسه بیایم همسرم گفت برنگرد چون برگردی پاسپورتت را دوباره می‌گیرند. در نتیجه من بیش از یک سال است از ایران خارج شدم و ساکن پاریس هستم و کارم را در آنجا ادامه‌می‌دهم».

 

منبع: اقتصادنیوز

ارسال نظر

  • شیرین صفوی

    جهنم درک نمک خور و نمکدان شکن برو گمشو هنوز باد من یکی نرفته اون رقص ات دریک محمل خصوصی فلانی نیستی ببینی رقص آزاد گشته بیا هم آزاد گشت هم حجاب برداشته شد هم عرق و ورق در راهه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار