نامه انتقادی مديران رسانه های برخط به رئيس جمهور
پارسینه: روز گذشته نشستی میان مدیران برخی رسانهها و رییس جمهور روحانی برگزار شد. در این نشست هیچ نماینده ای از طرف سایتهای خبری توسط معاونت ارتباطات ریاست جمهوری دعوت نشده بود. مسئلهای که اعتراض مدیران این رسانهها را در پی داشته است.
مدیران مسئول جمعی از سایتهای خبری در نامهای اعتراضی به حسن روحانی از عدم دعوت از سایتهای خبری به نشست رئیس جمهوری و مدیران رسانهها انتقاد کردند.
متن نامه بدین شرح است:
احتراما، چنان که مستحضرید گسترش و افزایش چشمگیر ضریب نفوذ فضای مجازی در جامعه ایران، موجب ادبار قابل توجه نسبت به رسانههای سنتی و در عوض، اقبال روز افزون به پایگاههای خبری اینترنتی شده است. بعید است بتوان چنین شدتی از ادبار و اقبال را در سایر کشورهای مردم سالار جهان سراغ گرفت.
احتمالا مستحضرید که اکنون شمار مراجعه کاربران داخل و خارج ایران به ده پایگاه خبری-تحلیلی کشورمان، حدود ده میلیون بار در روز است؛ این عدد در شرایط حساس داخلی یا بین المللی از ۲۰ میلیون تجاوز میکند.
این واقعیت بزرگ، مسؤولیت دست اندرکاران پایگاههای خبری اینترنتی را در جهت آگاه سازی افکار عمومی و عمل به رسالت رسانهای خویش دو چندان میکند؛ رسالتی که به ویژه در مواقع بحرانی همانند اتفاقات تلخ سالهای ۹۶ و ۹۸ اهمیت اش به روشنی رخ نمود.
تصدیق میفرمایید که ایفای این نقش خطیر و پرخطر، مستلزم فراهم آمدن امکانات انسانی و مادی لازم وکافی و نیز دسترسی مستقیم و فراگیر به منابع معتبر خبری است.
معاونت محترم ارتباطات ریاست جمهوری، برای برگزاری نشست رسانهای دیروز سه شنبهی جناب عالی، از هیچ یک از نمایندگان پایگاههای خبری دعوت به عمل نیاورد؛ قاعدتا مسؤولان محترم آن معاونت، پایگاههای خبری پرمخاطب ایران را هنوز هم "رسانه" تلقی نمیکنند!
ضمن ابراز تأسف به خاطر عدم اطلاع معاونت اطلاع رسانی از جایگاه رفیع و بی بدیل پایگاههای خبری اینترنتی کشور، چارهای ندیدیم جز آن که از پوشش خبری نشست دیروزتان امتناع ورزیم.
امید است دستور فرمایید مسؤولان محترم دست اندرکار رسانهها در کشور، با عنایت به نقش ممتاز پایگاههای خبری در آگاهی دهی و افزایش بینش در افکار عمومی، موانع متنوع موجود را از پیش پای آنها بر دارند.
توفیق روز افزون جناب عالی و همکاران محترم در تمامی سطوح را در خدمت خالصانه به ملت بزرگ ایران خواستاریم.
با احترام مجدد
۱- بیژن مقدم (الف)
۲- جواد بربریان (اعتدال)
۳- علی اصغر شفیعیان (انصاف نیوز)
۴-محمدصادق عرب (تابناک)
۵- فریماه شیخ الاسلامی (پارسینه)
۶- محمدعلی نادعلی زاده (جماران)
۷- مسعود فاتح (سیتنا)
۸- حبیب الله عباسی (شفقنا)
۹- محمدحسین خوشوقت (فرارو)
۱۰- حسین جعفری (عصر ایران- عصرخبر)»
کاملا درست و خواست به حقی است.
در اینگونه مواقع نباید گزینشی عمل کرد و تمام رسانه های مطرح و تاثیر گذار و رقیب و رفیق و منتقد باید دعوت شوند. ما از منتخب مردم می خواهیم اخلاق و بیطرفی کاملا توجه و حتی چه زیباست بیشتر منتقدین دعوت گردند