ایرانیان هم میتوانند لباسهایی ارائه کنند که خارجیها از آن استفاده کنند
پارسینه: مراسم اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر با تاکید وزیر ارشاد در برپایی هر چه باشکوهتر این جشنواره در سالهای آتی - شامگاه یکشنبه 27 اسفندماه - در تالار وحدت تهران برگزار شد.
وزیر ارشاد در سخنانی با تاکید بر اینکه ایرانیان میتوانند مدلها و الگوهایی را ارائه کنند که دیگران از آن استفاده کنند، اظهار داشت: حوزه مد و لباس، قبلا فقط در حد نشستن، گفتن و برخاستن بود و برپایی چنین جشنوارهای اقدامی عملی در حوزه مد و لباس به شمار میآید.
سیدمحمد حسینی ادامه داد: در آغاز راه شاهد مخالفتها و نقدهایی نسبت به این جشنواره بودیم و بعضی دانسته یا ندانسته این جشنواره را تمسخر میکردند اما ما خدا را شکر میکنیم که یک گام بلند در این حوزه برداشته شد.
وی با بیان اینکه لباس نقش مهمی در فرهنگ ایرانی دارد، تصریح کرد: در دنیا کم نیستند کشورهایی که تابع دیگران هستند اما ایرانیان همواره جزو کشورهای بزرگ و قدرتمند جهان بودهاند و ما هیچ گاه با چنین سابقه و دیرینهای نمیتوانیم تابع دیگران باشیم. ما تلاش داریم تا با برپایی چنین جشنوارههایی یک جریانسازی فرهنگی انجام دهیم.
وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: حتی خود من نیز تا زمانی که در مصلای تهران حضور نیافته بودم، باور نمیکردم چنین جشنوارهای در گام دوم این چنین برپا شود. با چنین استقبالی که از جشنواره شد، مطمئنا دیگر فروشگاهها نخواهند گفت که لباسهای ما فروش نمیرود.
حسینی با اشاره به اینکه فقط مطرح کردن ایرادات جزیی کار شایستهای نیست، تاکید کرد: گفتن این مطلب که لباسهای چند میلیونی به فروش میرسید و نادیده گرفتن سایر بخشها، کار چندان شایستهای نبود. این جشنواره نشان داد لباسهای مناسب در تمام جهان طرفدار دارند و حتی از اروپا و آمریکا نیز شرکتکنندگانی در این جشنواره داشتیم.
حسینی افزود: امسال علی رغم محدودیتهای اعتباری که داشتیم تمامی نمایشگاهها را برگزار کردیم و البته بخش خصوصی نیز در این راه کمکهایی را نیز به ما کرد البته ضعفها و نارساییهایی هم وجود داشته است.
وزیر ارشاد در پایان تصریح کرد: سال گذشته علیرغم آنکه بدخواهان ملت ایران فکر میکردند با تهدید و تحریم ما را به زانو درخواهند آورد، اما دیدند ملت ایران سرافراز بود. انشاءالله سال آینده موانع را پشت سر خواهیم گذاشت و عزت و عظمت ما بیشتر خواهد شد.
همچنین معاون هنری وزیر ارشاد در سخنان کوتاهی با تاکید بر اینکه جشنواره امسال در ابعاد گستردهتری نسبت به سال گذشته برپا شد، تاکید کرد: جشنواره مد و لباس فجر در اولین دوره سه هزار متر مربع فضا برای جشنواره داشت اما در گام دوم، 35 هزار متر مربع فضا برای این جشنواره در نظر گرفته شد و 10برابر شدن فضا کمی سبب نگرانی بود اما استقبال خوبی که از این جشنواره صورت گرفت، نشان داد این اقدام جسورانه به خوبی انجام شد و نتایج قابل قبولی را در پی داشت.
حمید شاهآبادی ادامه داد: شخص وزیر در تمام جلسات ساماندهی مد و لباس حضور دارند و همواره از آن حمایت میکنند و همواره دغدغه جدی در حوزه مد و لباس داشتهاند و دارند.
وی خاطرنشان کرد: وزیر ارشاد برای ساماندهی پارچه و مانتو و گرفتن مجوزها برای واردات مانتو با دقت زیادی عمل کردند و نشان دادند که به صورت جدی برای تحقق یافتن اهداف خود در حوزه مد و لباس تلاش میکنند.
همچنین در این مراسم بیانیهای از سوی دبیر جشنواره مد و لباس خوانده شد که در آن بر تلاش چندین ماهه برگزارکنندگان نمایشگاه و حمایت جدی مسئولین و اقدامات عملی آنها اشاره شده بود.
حمید قبادی که نتوانسته بود در این مراسم شرکت کند،طی پیامی اظهار داشت: این جشنواره گام ارزشمندی در تحقق اهداف فرهنگی جمهوری اسلامی و مطالبات رهبری برای مد داخلی بود و در سال تولید ملی، فضای مناسبی ایجاد شد تا نشان دهد ایران پایگاه مد اسلامی در خاورمیانه و حتی جهان است.
وی در این متن آورده بود: این جشنواره نشان داد که هنرمندان ایرانی از اعتماد به نفس و هنر بالایی برخوردار هستند.
همچنین در این جشنواره برگزیدگان در بخشهای مختلف با حضور وزیر ارشاد و معاون هنری وزیر و معاونت اجتماعی ناجا تقدیر شدند.
در بخش برگزیدگان چادر هیات داوران هیچ اثری را شایسته امتیاز اول و دوم تشخیص نداد و فرزانه یارمحمدی به عنوان نفر سوم برگزیده شد.
همچنین سحر تلقانی و زهرا جلاوند جزو شایستگان بخش چادر بودند.
در بخش برگزیدگان مانتوی اجتماع نیز نازنین مجلسی به عنوان نفر اول، میترا تمجیدی به عنوان نفر دوم و مکیه سادات ابراهیمزاده به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.
همچنین در بخش مانتوی مجلسی هانیه پارساییان به عنوان نفر اول، معصومه عبدالوبند نفر دوم و زهرا تقدمی به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.
در بخش پوشش سر نیز هما مقامی و غزاله عربی شایسته تقدیر شناخته شدند.
همچنین در بخش لباس مدارس دخترانه هیچ اثری شایسته امتیاز اول تشخیص داده نشد و فاطمه عسگری به عنوان نفر دوم برگزیده شد.
در این بخش همچنین مهدی اکبری و حمید یوسفی مشترکا به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.
در بخش لباس مدارس پسرانه نیز شرکت امیندوخت شکوفهمهر شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش لباس کودکان هیچ اثری شایسته مقام اول و دوم شناخته نشد و طرح مریم روحزاده به عنوان نفر سوم برگزیده شد.
همچنین در بخش پیراهن مردانه هیچ اثری شایسته مقام اول تشخیص داده نشد و طرح مهران عباسی به عنوان نفر دوم برگزیده شد.
در این بخش همچنین نازنین مجلسی و هما فرهنگ مشترکا به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.
در بخش مانتوی مشاغل نیز اثر سمانه احمدزاده به عنوان نفر اول برگزیده شد و هیات داوران هیچ اثری را شایسته امتیاز دوم و سوم ندانست.
ارسال نظر