تبعات انتخاب برترینها و انتقاد از "گناه ناکرده" کیروش
پارسینه: مراسم انتخاب برترینهای فوتبال ایران حرکتی جدید بود که شکل گرفت و بنابر قاعدهای نانوشته در ایران هر حرکت تازه انتقادهای عجیب و...
پارسینه: جامعه فوتبال چند روز پیش شاهد اجرای مراسمی بود که در نوع خود در فوتبال ایران بیسابقه بود. مراسم انتخاب برترینهای سال فوتبال ایران برای اولین بار برگزار شد ولی در کنار تعاریف و تمجیدهای فراوانی که از آن شد، انتقاد و حرفوحدیثهای عجیب و غریبی هم شامل حالش شد.
درست از فردای برگزاری مراسم انتخاب برترینها، حرف و حدیثها علیه آن آغاز شد. یکی گفت این مراسم مخصوص تهرانیها بود و دیگری مدعی شد که در انتخاب برترینها دست برده شده و نفرات برتر پیش از آغاز مراسم تغییر کرده است.
این انتقادها و ایرادهای بنیاسرائیلی در حالی مطرح شد که به گفته مسئولان برگزار کننده مراسم، همه انتخابها بر اساس رایگیری و طبق استاندارد انجام شده است. شنیدن این ادعا که مثلا قرار بود، بازیکن خاصی به عنوان نفر برتر انتخاب شود، ولی درست چند ساعت قبل از مراسم نام فرد برتر تغییر کرده، شاید عجیب نباشد اما این که گفته شود سرمربی تیم ملی فوتبال در این کار نقش داشته، از آن حرفهاست!
گفته شده که قرار بود سیدمهدی رحمتی به عنوان بازیکن برتر سال ایران معرفی شود و همه چیز هم طبق قاعده پیش میرفته تا این که خبر این انتخاب به گوش کارلوس کیروش میرسد. سرمربی تیم ملی فوتبال هم که "دل خوشی از رحمتی ندارد"، دستور داد که در مراسم نام محرم نویدکیا به عنوان بازیکن برتر سال از گوی خارج شود!
ادعای بالا به قدری عجیب است که به خیال پهلو میزند. مسئولان برگزاری مراسم انتخاب برترینهای فوتبال ایران در واکنش به این صحبتها موضوع خاصی نگرفتهاند، چون به قول خودشان این مراسم اتاق مخفی و راز سر به مهری ندارد که بخواهند از آن سخن بگویند. همه چیز طبق روال عادی و تعریف شده در مراسمهای مشابه پیش رفته است. نفرات برتر با رای گیری از اعضای کمیته رسانه فدراسیون فوتبال، جمعی از مدیران باشگاهها، سازمان لیگ و فدراسیون انتخاب شدهاند و همه اینها در حال رخ داده که کارلوس کیروش در ایران نبوده و روحش از برگزاری چنین مراسمی بیخبر بوده است.
به گزارش ایسنا، برای انتخاب برترینهای فوتبال ایران، چهار جلسه مفصل با حضور اعضای انتخابکننده برگزار شد و از بین گزینههای زیاد در بخشهای مختلف، در نهایت در هر بخش سه گزینه انتخاب شد. در پایان هم با رایگیری از اعضا، نفرات برتر از بین گزینهها انتخاب شدند. رقابت بین گزینهها در برخی بخشها به قدری زیاد بود که نفر برتر با فاصله اندکی از نفر دوم حائز این افتخار شد. به عنوان نمونه در انتخاب برترین مربی فصل حسین فرکی رقابت تنگاتنگی با امیر قلعهنویی داشت ولی قهرمانی آبیپوشان در فصل گذشته کفه ترازوی آرا را به سود سرمربی این تیم سنگینتر کرد. همچنین در انتخاب برترین بازیکن سال بسیاری از رایدهندگان به تاثیر بسزای سیدمهدی رحمتی در قهرمانی استقلال اذعان داشتند ولی در نهایت نویدکیا از سپاهان حائز بیشترین آرا شد و توپ طلای فوتبال ایران را تصاحب کرد.
پرسشی که این جا مطرح میشود این است که چرا برخی از شبهه افکنی در رویدادهای این چنینی لذت میبرند و سعی میکنند اقدام پسندیدهای را با طرح شائبههای عجیب و غریب و مندرآوردی لوث کنند. خبرسازی درباره یک رویداد راههای زیادی دارد که قطعا ساختن اخبار ناصحیح و دروغ بهترین راه ممکن است.
ارسال نظر