مشاور اقتصادی رئیس جمهور: کاهش تورم در حال حاضر دشوار است
پارسینه: مسعودنیلی می گوید: کاهش تورم از این نقطه به بعد سخت می شود،زیرا یافتن مکانیزمی که بدهی بانکها به بانک مرکزی را کاهش بدهد، دشوار است.
خبر آنلاین: مشاور اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه در دورههای قبل از انقلاب و هم بعد از آن، به ندرت شاهد دورههایی بودهایم که تیمهای اقتصادی در دولتها هماهنگ باشند،گفت: در دولت یازدهم با تشکیل ستاد هماهنگی امور اقتصادی تا حدودی این مشکل حل شده است.
مسعود نیلی با اشاره به تجربه های مدیریتی خود در سالهای گذشته،اذعان داشت:در دوره بعد از انقلاب، تقریبا در تمامی زمانهایی که اطلاع دارم و دورههایی که از نزدیک بهخاطر مسوولیتهایی که داشتم شاهد بودهام، ناهماهنگیهایی بعضا حتی در حد اصول و مبانی، بین این دستگاهها برقرار بوده و گاهی هم در حوزههای اجرایی شاهد چنین وضعیتی بودهایم.
وی افزود: بخشی از عواملی که در میزان هماهنگی تیم اقتصادی دولت میتواند تاثیرگذار باشد، درجه دشواری شرایط است.
او در این رابطه ناهماهنگی ها را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: دسته اول ناهماهنگیهایی است که ممکن است به دلیل نگرشها و تفکراتی که هر یک از اعضای تیم اقتصادی دولت دارند، رخ بدهد و بسته به اینکه تا چه اندازه این تفکرات به یکدیگر نزدیک هستند شاهد هماهنگی یا نبود هماهنگی در تصمیمات باشیم. دسته دوم مربوط به سازوکارهای سازمانی، تشکیلاتی و اداری است که تا چه اندازه بتوانند با روی کار آمدن یک دولت جدید با یکدیگر هارمونی پیدا کرده و ارتباط برقرار کنند.
وی با تاکید بر اینکه ناهماهنگیها در برخی موارد اجتنابناپذیر خواهد بود؛ عنوان داشت: اما نکتهای که باید به آن اشاره شود ضرورت وجود نهادی است که بتواند این نظرات متفاوت و ناهماهنگیها را در قالبهای تعریف شدهای، به جریان بیندازد و پس از بحث و بررسی راجع به جزئیات آنها به جمعبندی برسد و بتواند با ورودیهای ناهماهنگ، خروجیهای هماهنگی را ارائه کند. در مورد دسته اول، با توجه به اینکه پیشینه افراد مختلفی که در تیم اقتصادی قرار میگیرند، به لحاظ تجربی و حرفهای و از نظر نگرشها و تفکراتی که دارند، میتواند متفاوت باشد؛ در نتیجه بروز چنین ناهماهنگیهایی اجتنابناپذیر است.
ارسال نظر