شکنجه زبان بز: شکنجه ای عجیب و دردناک برای تحقیر+ عکس
ارجاعات تاریخی برای شکنجه زبان بز اندک است، اما گزارش ها نشان می دهد که ممکن است در اروپای قرون وسطی و بخش هایی از خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفته باشد.
به گزارش پارسینه به نقل از ancient origins ، تاریخ مملو از روشهای مبتکرانه، هرچند آزاردهنده است که باعث میشود مردم از انتخابهای زندگیشان بازگردند، اعتراف کنند یا به سادگی پشیمان شوند. در میان این موارد، عمل کمتر شناخته شده اما کاملاً عجیب «شکنجه زبان بز» است. اگرچه این روش به اندازه شکنجه های دیگر معروف نیست، اما به دلیل سادگی و اثربخشی عجیبش، جایگاهی را در تالار معروف وحشت به دست آورده است.
شکنجه زبان بز
شکنجه زبان بز برای بریدن یا قطعه قطعه کردن نبود، بلکه برای لیسیدن بود. نحوه کار به این صورت بود: پاهای قربانی بسته شده بود و کف پاها با لایه ای از نمک پوشیده شده بود. بزها که به خاطر اشتهای سیری ناپذیر و زبان های خشن خود معروف هستند، تشویق می شدند تا کف نمکی پای قربانی را لیس بزنند.
در ابتدا، این ممکن است برای قربانی، سرگرم کننده یا حتی غلغلک آمیز به نظر برسد. اما با تداوم لیسیدن، این احساس به سرعت از حالت قلقلک به عذاب آور تبدیل می شد. زبان بز، مانند کاغذ سنباده خشن، شروع به خراشیدن پوست می کند و بافت حساس زیر آن را خام و در معرض دید باقی می گذارد. درد جای خنده را می گرفت و شکنجه غیرقابل تحمل می شد.
آیا شکنجه زبان بز واقعاً اتفاق افتاده است؟
ارجاعات تاریخی به شکنجه زبان بز اندک است، اما گزارش ها نشان می دهد که ممکن است در اروپای قرون وسطی و بخش هایی از خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفته باشد.
ایپولیتو دمارسیلی، وکیل ایتالیایی، شکنجه زبان بز را در فهرستی از تکنیکهای احتمالی شکنجه قرار داده است که در سال ۱۵۳۷ میلادی منتشر شد.
این روش در سال ۱۱۱۵ میلادی توسط Guibert de Nogent ذکر شد و مترجم Jay Rubenstein اشاره کرد که این نوع شکنجه در امپراطوری روم انجام می شد.
تحقیر، درد و خواری در شکنجه زبان بز
اعتقاد بر این است که این مجازات برای جرایم جزئی بوده است، زیرا به ندرت منجر به مرگ می شود اما باعث ناراحتی و تحقیر می شود. جنبه روانشناختی آن نیز به همان اندازه ویرانگر بود( تصور کنید توسط چیزی بیضرر مثل بز اشک میریزید)
شکنجه زبان بز علیرغم ماهیت وحشتناکش، نگاهی اجمالی به بی رحمی روش های مجازات طی تاریخ دارد. همچنین به ما یادآوری میکند که حتی بیگناهترین موجودات نیز میتوانند در لحظات تلخ بشریت نقش داشته باشند.
ارسال نظر