گوناگون

مسدود شدن ۷۰۰ سایت همسریابی و بحران ازدواج جوانان

مسدود شدن ۷۰۰ سایت همسریابی و بحران ازدواج جوانان

پارسینه: در حالي‌که بنا‌بر استعلام پليس فتا از دفاتر مراجع عظام تقليد، ادعاي کذب اين سايت‌ها ثابت شده و مشخص گرديده که هدف گردانندگان سايت‌هاي همسريابي پيش از آن‌که حل مشکلات ازدواج جوانان باشد، کسب درآمد است.

مسدود شدن ۷۰۰ سایت همسریابی و بحران ازدواج جوانان
بحران ازدواج و همسریابی در دهه اخیر از یک طرف و عمومیت یافتن استفاده از اینترنت و فضای مجازی در بین جوانان از طرفی دیگر، موجب شده که فضا به نفع بخشی از افراد شکل گیرد و در این راستا بسیاری از سایت های اینترنتی از این فرصت استفاده کردند و با قصد و نیات متفاوت سایت های اینترتی همسر یابی راه اندازی کردند.

به گزارش «پارسینه» ، رئیس پلیس فتا با اشاره به مسدود شدن بیش از ۷۰۰ سایت‌ همسریابی گفت : تنها مرجع صدور مجوز برای سایت‌های همسریابی وزارت ورزش و جوانان است.

سردار سيدکمال هاديانفر با بيان اينکه چند سالي است شاهد فعاليت سايت‌هاي همسريابي در فضاي سايبر هستيم و برخي از اين سايت‌ها ادعا دارند که داراي مجوز از نهادها و دستگاه‌هاي مختلفي هستند، گفت: تا‌کنون هيچ مجوزي از سوي نيروي انتظامي يا پليس‌ فتا براي فعاليت سايت‌هاي همسريابي داده نشده است.

وي افزود: با توجه به جرايم مختلفي که از سوي اين سايت‌ها عليه کاربران صورت مي‌گيرد، يکي از دغدغه‌هاي پليس فتا برخورد با اين‌گونه جرايم و سايت‌هاست.

رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا با اشاره به تشکيل پرونده‌هاي متعدد کلاهبرداري و هتک حيثيت مرتبط با ثبت‌نام در سايت‌هاي همسر‌يابي در پليس فتا، گفت: اين امر خود گواه غير قانوني بودن فعاليت و انگيزه فعال شدن اينگونه سايت‌ها مي باشد.

سردار هاديانفر با اشاره به مسدود شدن بيش از ۷۰۰ سايت‌ همسريابي، از معرفي گردانندگان اين سايت‌ها به محاکم قضائي خبر داد.

وي يادآور شد: حتي برخي از اين سايت‌ها پا را فراتر گذاشته و ادعا داشتند که آن‌ها براي مشروعيت فعاليت خود در خصوص همسر‌گزيني از مراجع معظم و معزز تقليد استفتاء نموده و اين عزيزان، مهر تاييد بر فعاليت آن‌ها در فضاي سايبر زده‌اند.

وی اضافه کرد: در حالي‌که بنا‌بر استعلام پليس فتا از دفاتر مراجع عظام تقليد، ادعاي کذب اين سايت‌ها ثابت شده و مشخص گرديده که هدف گردانندگان سايت‌هاي همسريابي پيش از آن‌که حل مشکلات ازدواج جوانان باشد، کسب درآمد است.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار هاديانفر تأکيد کرد: پليس فتا در طول ساليان گذشته بارها از سوي رسانه‌هاي مختلف ديداري، شنيداري و مکتوب در خصوص فعاليت سايت‌هاي همسريابي هشدار داده است که اين سايت‌ها مجوز فعاليت ندارند و ادعاي آن‌ها براي داشتن مجوز کذب است.

در سالهای اخیر و در فقدان مدیریّت علمی و فرهنگی آمار جوانان ازدواج نکرده به اوج رسیده و تأخیر ازدواج خانم های با تحصیلات عالیه و شاغل و خانه دار به سنین بالای ۳۵ سال تا ۴۰ سال و به آقایان نیز رسیده ولی مسئولین به وام ازدواج اندک خود را راضی و بسنده نمودند و مشکل اصلی در ۱۰ سال گذشته با افزایش بی سابقه میزان طلاق وافزایش ازدواج موقت بدون دلائل شرعی و اضطرار و سوء استفاده از حکم قرآن، یکی از عوامل اصلی طلاق و سستی بنیان خانواده و یا طلاق عاطفی خانواده شده که این وضعیّت ترس از شکست در ازدواج ایجاد کرده و مانعی در انتخاب همسر شده است و همچون مارگزیده در مورد همه نگران شده اند و از این رو، پناه بردن به سایت های اینترنتی به منظور حل معضل ازدواج در واقع نه تنها چاره ساز نیست بلکه به به گسترش ناهنجاری ها و روابط نادرست در جامعه بیشتر دامن می زند.

مسئله‌ای که همیشه درباره سایت‌های همسریابی عنوان می‌شود عدم اطمینان بر اطلاعات وارد شده است که همواره از دختران سیندرلا می‌سازد و از پسران شاهزاده های سوار بر اسب سفید! حتی اگر این مشکل اطلاع رسانی درست هم حل شود باز هم نمی‌توان به روش‌هایی که فضای مجازی برای معرفی یک همسر مناسب پیشنهاد می‌کند اطمینان کرد.

بهترین راه برای اجرا و گسترش سنت حسنه ازدواج باز کردن غل و زنجیرها از پای جوانان و تشویق و حضور آنان در فضای واقعی برای ازدواج است و مسئولین امر نیز باید بجای گسترش سایت های اینترنتی به دنبال هموار کردن راه ازدواج و حل کردن مشکلات اقتصادی جوانان باشند.



ارسال نظر

  • جواد

    جوان چیه؟ ازدواج یعنی چه؟

  • خودم

    واس خرید خودرو که کمپین راه افتاد زرتی ۲۵ ملیون وام دادن.ازدواج جوانها به گند کشیده شده یه قرون هم هزینه نمیکنند

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد