مبتلایان به وسواس کندن مو بخوانند
پارسینه: استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به وسواس کندن مو به عنوان یکی از اختلالات کنترل تکانه، ورزش و آرامسازی عضلانی را در کاهش اضطراب و درمان این اختلال مؤثر دانست.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به وسواس کندن مو به عنوان یکی از اختلالات کنترل تکانه، ورزش و آرامسازی عضلانی را در کاهش اضطراب و درمان این اختلال مؤثر دانست.
علی باغبانیان ، افزود: وسواس کندن مو نوعی اختلال است که بر اساس آن فرد با احساس اجباری در کندن موهای بدنش مواجه میشود.وی گفت: این رفتار برای کاهش اضطرابی که در فرد وجود دارد، صورت میگیرد. در واقع از بعد آسیبشناسی روانشناختی، فرد همزمان با احساس تنش به طور تصادفی با تصویری دلنشین یا صدایی آرام مواجه میشود و چون آن زمان قسمتی از موهای بدنش را کنده است، به طور شرطی و عادتی فکر میکند که این کار موجب آرامش او شده است، بنابراین آن را مدام تکرار میکند.باغبانیان اظهار کرد: کندن مو در آقایان، در صورت بویژه ریش و در خانم در ابروهایشان شایع است.
این متخصص ادامه داد: از آنجا که کندن مو تأثیری در کاهش اضطراب ندارد، به شکل عادت و احساس اجباری در میآید و ممکن است آن ناحیه کاملا خالی شود.باغبانیان تصریح کرد: یک سوم مبتلایان به اختلال وسواس مو ممکن است دیگر اختلالات کنترل تکانه مانند جنون آتشافروزی یا رفتار انفجاری دورهای را نیز داشته باشند.
وی افزود: وسواس فکری و عملی در پی این اختلال بهوجود میآید.باغبانیان گفت: مهمترین اقدام درمانی از بین بردن اضطراب است چرا که عامل اصلی این اختلال محسوب میشود. بر این اساس دارودرمانی و رواندرمانی باید از سوی متخصصان انجام شود.
باغبانیان اظهار کرد: بعد از کاهش اضطراب نیز باید یک سری روشها را به فرد آموزش دهیم تا موقع بیکاری به کندن موها نپردازند. پوشیدن دستکش، ورزش و آرامسازی عضلانی میتواند در کاهش اضطراب فرد مبتلا و درمان این اختلال مؤثر باشد.
من 17 سال به این بیماری مبتلا هستم
خیلی لاغر شدم دیگه از خودم خجالت میکشم