دیدگاه جنتی مانند مسجد جامعی و مهاجرانی نیست
پارسینه: عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی گفت: دیدگاه جنتی دیدگاه مسجد جامعی و مهاجرانی نیست.
حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد شامگاه پنجشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: ترکیب کابینه دولت دکتر روحانی از مسائل مهمی است که در محافل سیاسی مطرح است و مباحث فراوانی در این خصوص صورت میگیرد.
وی افزود: اینکه انتظار داشته باشیم دکتر روحانی کابینهای از طیف و دیدگاه مقابل خود را معرفی کند، انتظاری کاملا بیمورد است و با واقعیات موجود سازگاری ندارد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حق مسلم هر رئیسجمهوری است که منطبق بر تعهدات، شعارها، دیدگاهها، تفکرات و ایدههای خود کابینه و مجموعه دستگاههای اجرایی را معرفی کند.
موسوینژاد با اشاره به معیارهای مجلس در رای اعتماد به وزرای دولت یازدهم بیان داشت: صحت و سلامت فکری، پاکدستی و توانمندی از اولویتهایی است که مجلس در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی بهصورت جدی و اساسی به آن توجه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: اگر یکی از وزرای پیشنهادی از نمایندگان مجلس رای اعتماد نگرفت، نباید این امر را به منزله دخالت نمایندگان در کابینه دانست، بلکه رئیسجمهور میتواند در چارچوب تفکرات سیاسی و حزبی خود فردی جدید برای تصدی آن وزارتخانه معرفی کند.
*نمایندگان به وزارت نفت توجهی خاص دارند
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: بر اساس اختیارات قانونی نمایندگان مجلس میتوانند به وزرا رای اعتماد بدهند و یا رای عدم اعتماد خود را به وزرا اعلام کنند و نباید به خاطرمصالح گروهها و طیفهای سیاسی حقوق مجلس نادیده گرفته شود.
موسوینژاد اضافه کرد: اگر ماموریت و حقوق مجلس را نادیده بگیریم، قانون اساسی کشور را زیر پا گذاشتهایم و با این رویکرد کشور دچار اخلال میشود.
وی نفوذ سلائق سیاسی در بررسی کابینه را طبیعی دانست و بیان داشت: مجلس شورای اسلامی متشکل از دیدگاههای سیاسی متفاوت است که از مردم رای گرفتهاند، بنابر این بررسی وضعیت کابینه منطبق بر دیدگاهها و رویکردهای سیاسی با توجه به انصاف امری کاملا طبیعی است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در ارتباط با وزیر پیشنهادی نفت ابهاماتی وجود دارد که نمایندگان در حال بررسی آن هستند.
موسوینژاد اظهار داشت: وزارت نفت از اهمیتی استراتژیک برخوردار است و عملکرد سایر وزارتخانهها نیز تا حدودی تحت تاثیر عملکرد این وزارتخانه قرار میگیرد.
وی افزود: نمایندگان حساسیت خاصی به وزارت نفت دارند و به همین دلیل بررسی وزیر پیشنهادی نفت با حساسیت و دقت بالایی انجام میشود.
موسوینژاد به سابقه وزارت نفت زنگنه اشاره کرد و افزود: سابقه قبلی وزارت زنگنه از مسائلی است که نمایندگان بهصورت اساسی به آن توجه دارند و مباحثی در ارتباط با آن مطرح میکنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: راهکارهای خروج از مشکلات صنعت نفت کشور و تقویت دیپلماسی از مسائل مهمی است که در این وزارتخانه باید مورد توجه قرار گیرد و نمایندگان نیز بر این مساله تاکید دارند.
دیدگاه جنتی دیدگاه مسجد جامعی و مهاجرانی نیست
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی گفت: دیدگاه دولت دکتر روحانی، دیدگاه دولت اصلاحات نیست و تفاوتهای اساسی بین این دو دیدگاه وجود دارد.
موسوینژاد بیان داشت: یقینا رویکرد جنتی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رویکرد مسجد جامعی و مهاجرانی نیست و تفاوتهای اساسی با رویکرد وزرای دولت اصلاحات دارد.
وی افزود: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی شخصیتی مومن و مقید به آموزههای اسلامی و فرهنگ اسلامی است و عزل ایشان از مسئولیتهای دولتی گذشته را نمیتوان دلیلی بر ناکارآمدی ایشان دانست.
موسوینژاد تصریح کرد: در دولتهای نهم و دهم و دولتهای قبل شاهد عزل و برکناری برخی از وزرا بودهایم که به هیچ وجه به منزله ناکارآمدی ایشان نبوده است.
وی اظهار داشت: تفاوت دیدگاه علی جنتی با دیدگاه صفار هرندی در وزارت ارشاد امری طبیعی است و اصولا هر یک از وزرا دیدگاه و رویکرد خاص خود را خواهند داشت.
مخالفت نجفی با نظام آموزشی ۳-۳-۶
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت آموزش و پرورش از وزارتخانههایی است که در روزهای اخیر نمایندگان بحث و تبادل نظر گستردهای در ارتباط با آن داشتهاند و قطعا در جریان رای اعتماد نیز توجهی ویژه به آن خواهند داشت.
موسوینژاد یادآور شد: براساس آنچه تا کنون مشهود بوده وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با رویکرد نظام آموزشی ۳-۳-۶ مخالف است و این موضوع از مسائلی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به آن انتقاد دارند.
وی اضافه کرد: در سالهای قبل شاهد اجرای نظام ۳-۳-۵ در آموزش و پرورش کشور بودیم که نتیجه مطلوبی به دنبال نداشت و رهبری معظم انقلاب اسلامی نیز نسبت به آن انتقاد داشتند.
موسوینژاد بیان داشت: امروز فعالیتهای پرورشی از اهمیت خاصی در آموزش و پرورش برخوردار است، ولی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دیدگاه مناسبی به معاون پرورشی ندارد.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رهبری معظم انقلاب اسلامی از نظام آموزشی ۳-۳-۶ رضایت کامل دارند و اعتقاد داریم در صورتی که برنامه نجفی تغییر نظام آموزشی باشد، دچار مشکل خواهیم شد.
موسوینژاد با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس هنوز نظری درباره وزارت نجفی اعلام نکرده است، گفت: به دلیل حضور نجفی در سازمان مدیریت در دورانی که عهدهدار وزارت آموزش و پرورش بودند از نظر اقتصادی آموزش و پرورش روندی فعال داشت.
تاثیرپذیری روحانی از هاشمی و خاتمی/روحانی اعتدالگرایی را ثابت کرده است
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بخشی از کابینه پیشنهادی دکتر روحانی تاثیرپذیری ایشان از دیدگاه خاتمی و هاشمی را نشان میدهد.
موسوینژاد عنوان کرد: عقبه رئیسجمهور جدید با هاشمی و خاتمی در ارتباط است و به همین دلیل نمیتوانیم تاثیرگذاری آنها بر دولت یازدهم را نادیده بگیریم.
وی تاکید کرد: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که دیدگاه دکتر روحانی مبتنی بر خط و مشی اعتدال است و ایشان این دیدگاه را در محافل و سخنرانیهای رسمی و خصوصی ثابت کرده است.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقاط ضعف و قوت دولت احمدینژاد گفت: سختکوشی، حضور در بطن مردم و انجام اقدامات بزرگ و تاثیرگذار از ویژگیهای دولت احمدینژاد است و در کنار این نقاط قوت نقاط ضعفی نیز در این دولت وجود داشت.
وی خود رایی را یکی از نقاط ضعف احمدینژاد دانست و افزود: احمدینژاد اهل سماجت بود و مشورتپذیری کمتری داشت و این موضوع یکی از اساسیترین نقاط ضعف دولت احمدینژاد بود.
موسوینژاد عنوان کرد: دخالت در کار وزرا یکی از ایراداتی بود که همواره به احمدینژاد داشتیم، ولی روحانی اهل دخالت در کار وزرا نیست و به وزرای خود اختیار کامل در انجام ماموریتها و وظایف داده است.
منبع:
خبرگزاری فارس
ارسال نظر