پاسخ محسن رضایی به منتقدان کاندیدای نظامی برای ریاست جمهوری
پارسینه: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر نظامیان بر سر کار بیایند دست دزدها را قطع می کنند و تا آخرین قطره ای که از بیت المال رفته به خزانه باز می گردانند و به دست مردم می رسانند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: امیرکبیر را ببینید او ابتدا امیرنظام بود و بعد امیرکبیر شد و موضوع کاندیدای نظامی هم در ایران همین است.
« محسن رضایی »، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در رابطه با کاندیدای نظامی و میزان رای آوری آنها در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: کسانی که می گویند چرا نظامی ها می آیند در جریان نیستند که در اروپا و آمریکا بیش از ۵۰٪ روسای جمهور و روسای دولتها نظامی بودند و یا اطلاع دارند و ترسی از به خطر افتادن منافع و یا زد و بند خود دارند و نگرانند که نظامیان این ها را بهم بریزند و بیرون کنند.
او افزود: من عمده این ترس را ناشی از زد و بند اقتصادی و رانت خواری می دانم چون اگر نظامیان بر سر کار بیایند دست دزدها را قطع می کنند و تا آخرین قطره ای که از بیت المال رفته به خزانه باز می گردانند و به دست مردم می رسانند.
رضایی تاکید کرد: نظامیان افراد قاطعی هستند گفتند خرمشهر را آزاد می کنیم و آزاد کردند و گفتند حکومت داعش را در کمتر از سه ماه از بین می بریم و عمل کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: منظور ما از نظامیان افراد کارآمدی است که فهم، برنامه ریزی و توانمندی داشته باشند و حتما تغییر ایجاد می شود.
او با تشبیه نظامیان در ایران به امیرکبیر گفت: امیرکبیر را ببینید او ابتدا امیرنظام بود و بعد امیرکبیر شد و موضوع کاندیدای نظامی هم در ایران همین است.
رضایی افزود: امیرکبیر قبل از آنکه مسئولیت صدراعظمی را در دولت برعهده بگیرد، به مدت طولانی در نیروهای مسلح بود و ۳ لقب قبلی او یعنی مستوفی نظام، وزیر نظام، امیر نظام نشان می دهد که کارنامه او در بخش نیروهای مسلح بوده و به پشتوانه ان تجربه توانست، مدیریت اجرایی کشور را ظرف مدت کوتاهی متحول کند.
این کاندیدای اسبق ریاست جمهوری در پایان گفت: در هر صورت در انتخابات هر چه تنوع بیشتر باشد مردم بیشتر شرکت می کنند.
با سلام و احترام به سر دار بزرگوار جناب آقای رضائی عزیز ، عرض می کنم عجب ،دلیلی آورده اید برای توجیه رئیس جمهور شدن حضرات نظامیان ، قربان شکل ماهتان بشوم ، چون امیر کبیر نظامی بوده است ،پس این دلیل میشود بر این که هر کس نظامی باشد ، میتواند رئیس جمهور خوبی هم باشد؟!! عزیزم هیتلر و رضاخان هم نظامی بودند ، آیا برای کشورهای خود فرمانروایان خوبی هم بودند؟! ! آیا فکر نمیکنید که اگر بنا بود هر کس که نظامی بود ، رئیس خوبی برای قوه ی مجریه هم باشد ، تا کنون بصورت مصوب ومدون در قوانین برخی از کشورها ی باصطلاح پیشرفته ، آمده بود؟! سردارجان از جنابعالی چنین انتظار ی را نداشتیم . اما در مورد جلوگیری تخلفات هم که بصورتی بجای تأکید بر همکاری با قوه ی قضائیه ، بیاناتتان یاد آور دیکتاتور مآبی رضاخانی است . کاش عجولانه سخن نمی فرمودید . اگر می فرمودید ، خواسته و اراده تان این است که ان شاءالله در چارچوب قوانین وهمکاری صمیمانه با دو قوه ی دیگر وبه کمک مردم برای رفع مشکلات قدم بردارید ، تا خدا چه خواهد . خلاصه سر دارعزیز اگر این مطالبی را کهاکنون بیان فرموده اید ، نمی فرمودید ، خیلی بهتر بود . با عرض پوزش و ادب ، محمد مهدی اسلامی .
مردم باید حق انتخاب کردن داشته باشند و ارگانی تخت عنوان شورای نگهبان و شورای مصلحت نظام نباید حق انتخاب را از مردم سلب کنند. وقتی صلاحیت نمایندگان توسط شورای نگهبان با زد وبندهای سیاسی رد و یا تایید می شود. حق انتخاب از مردم سلب می گردد. شاید مردم می خواهند به کسی رای دهند که شورای نگهبان صلاحیت وی زیر علامت سوال برده اما مردم خواهان رای دادن به وی باشند. وجود ارگانی که صلاحیت نمایندگان را رد و یا تایید کند مغایر با ابتدایی ترین اصول دمکراسی است. اراء اکثریت مردم باید حاکم باشد نه رای چند نفر در ارگانی. مردم حق دارند به فرد رای دهند که از نظر شورای نگهبان بی صلاحیت است.
قاسم سلیمانی یک استثناء نظامی بود ، یعنی فرمانده نظامی متعهد ، متعصب و باتجربه ولی آیا سیاست ما ظریفت پذیریش قاسم سلیمانی را داشت ! آیا قاسم سلیمانی به عنوان رئیس جمهور می توانست به خواسته های مردم ، که عمل به قانون اساسی ، قانون گرایی ، جامعه مدنی ومردم سالاری عمل کند ! آیا قاسم سلیمانی می توانست سپاه را خواسته های مردم که مثلاً آزادی بیان و آزادی منتقدان اجتماعی و ادغام سپاه در ارتش و داشتن یک نیروی نظامی ، ترغیب کند . مشکل حکومت داری ما ، انتخاب رئیس جمهور نیست ، مشکلی که از اول انقلاب سیاسیون ما با آن روبه رو هستند ، بحث چند دستگی در حکومت هست . کشورهای پیشرفته طبق قانون اساسی یک دولت و یک مجلس دارند و رئیس جمهور از رقابت انتخاباتی احزاب ، انتخاب می شود ولی در کشور ارگانها و نهادهایی موازی با دولت هستند که اجازه
ادامه کانت :
در کشور ما موازی با دولت نهادها و ارگانهایی هستند که در امور مملکت داری دخالت می کنند از جمله سپاه ، شورای نگهبان ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، حوزه ... تغییر رئیس جمهور هیچ گره ای از مشکلات ما باز نمی کند ، ما نیاز به تغییرات و اصلاحات اساسی و زیر ساختی داریم و تا زمانی که همه به این نتیجه نرسیم و گرد یک میز ننشینیم و برای ایران یک برنامه مدون ۱۰۰ ساله نداشته باشیم ، وضعیت این سرزمین به همین حال خواهد بود و دعا می کنیم که تا قبل از اینکه به سرنوشت مردم عراق و سوریه برسیم ، مسئولین جمهوری اسلامی دست از لجاجت و منافع حزبی و گروهی بردارند و برای این سرزمین فکری کنند .
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!