گوناگون

اورونوف به بازی پرسپولیس و چادرملو رسید

اورونوف به بازی پرسپولیس و چادرملو رسید

اوستون اورونوف یکی از بازیکنان مصدوم پرسپولیس بود که به نظر می رسد شرایط بازی پیدا کرده است.

به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، در شرایطی که رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس گزارش تصویری تمرین امروز را منتشر کرده و هیج تصویری از این بازیکن در آخرین تمرین پیش از سفر به یزد منتشر نکرده است.

گفتنی است اوستون اورونوف مشکلی برای همراهی سرخ ها نداشته و در سفر به یزد نیز کاروان سرخ ها را همراهی کرده است.

وینگر تکنیکی و جوان پرسپولیس که در دیدار سوپرجام آسیب دید و پس از آن در بازی با ذوب‌آهن، گل‌گهر، آلومینیوم، استقلال، الهلال و النصر غایب بود، بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت شدید همسترینگ که او را ۴۷ روز از میادین دور نگه داشت، حالا آماده بازگشت به میادین شده و امروز نیز تیمش را در سفر به یزد همراهی کرد و باید دید در بازی فردا کارتال به او میدان خواهد داد یا نه.

اورونوف این فصل در کل ۱۰ بازی به صورت فیکس برای پرسپولیس به میدان رفته و دو بار هم به صورت تعویضی در ترکیب قرمزها بازی کرده تا عملا ۹ بازی لیگ برتری تیمش را از دست بدهد و حالا باید دید مقابل چادرملو بازی می کند یا با غیبت در این بازی، غیبت اش در این فصل از رقابت های لیگ برتر، دو رقمی شده و عملا نیمی از فصل را در ترکیب پرسپولیس غایب خواهد بود.

لازم به ذکر است ستاره ازبک پرسپولیس تا به این جای کار دو گل و یک پاس گل در لیگ برتر ثبت کرده و هواداران پرسپولیس امیدوارند مثل فصل قبل، با درخشش او ۲۷ امتیاز باقی‌مانده را هم کسب کنند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار