ادامه سقوط قیمتها با عرضه ۱۰۰ هزار خودرو/ قیمت کدام خودرو تا ۱۲۵ میلیون ریزش کرد؟
پارسینه: دستیار ویژه وزیر صمت گفت: با تکمیل خودروهای دارای کسری قطعات، خودروسازان به زودی ۱۰۰هزار خودرو جدید به بازار عرضه میکنند.
به گزارش پارسینه ، صادق نجفی با اعلام این مطلب، اظهار داشت: بهدنبال تلاش خودروسازان کشور برای تکمیل و تجاریسازی خودروهای دارای کسری قطعات پیشرفته، قرار است این خودروها بهزودی به بازار عرضه شوند.
وی با اشاره به پویش ملی داخلیسازی قطعات خودرو، اضافه کرد: پس از آغاز این پویش که توسط شرکتهای سایپا و ایرانخودرو به اجرا درآمده، قرار است بخش اعظمی از خودروهای ناقص این شرکتها که بهدلیلی کسری قطعات در پارکینگها انبار شده، بهزودی تکمیل شده و به بازار عرضه شود.
دستیار ویژه وزیر صمت در خصوص چگونگی تأمین قطعات این خودروها، تصریح کرد: قرار است کمبود قطعات این خودروها با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و همچنین منابع جدید خارجی تأمین شود تا ۱۰۰ هزار خودرو ناقص بهسرعت در اختیار مشتریان و خریداران قرار گیرد.
نجفی با بیان اینکه براساس آمارهای موجود ۶۰ هزار خودرو متعلق به ایرانخودرو و ۴۰ هزار دستگاه نیز متعلق به سایپا است، گفت: این خودروها تاکنون بهدلیل عدم رسیدن به مرحله تجاری، به بازار عرضه نشده و با توجه به سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت و سرمایهگذاریهایی که این شرکتها جهت تأمین قطعات کسری انجام دادهاند، بهزودی به بازار عرضه خواهند شد.
وی گفت: بهنظر میرسد با عرضه این تعداد خودرو، بسیاری از تعهدات قبلی این دو خودروساز تحت پوشش قرار خواهد گرفت و علاوه بر آن، ورود این حجم از خودروهای پرتیراژ داخلی به بازار، روند کاهش قیمتها را نیز تسریع خواهد بخشید.
قیمت خودرو چقدر کاهش یافت؟
در همین حال، در پی برخورد دستگاه قضا با برخی سایتهای فروش خودرو و جلوگیری از قیمتسازی در فضای مجازی و همچنین با مطرح شدن بحث بازگشت قیمتگذاری خودرو به شورای رقابت، روند کاهشی قیمت خودرو در بازار همچنان ادامه دارد. در این میان، افرادی که خودرو را با قصد سرمایهگذاری و به قیمت بالا خریداری کرده بودند حالا با مشکل فروش در بازار روبرو هستند. در حال حاضر قیمتهای خودرو در بازار روندی نزولی دارد و با این حال خریدار چندان در بازار وجود ندارد و مردم منتظر کاهش دوباره قیمتها هستند.
بررسی بازار خودرو نشان میدهد قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که در اواسط اردیبهشت ماه به ۱۱۰ میلیون تومان رسیده بود حالا در بازار با قیمت ۹۴ میلیون تومان عرضه میشود.
قیمت پژو ۴۰۵ نیز در بازار به ۹۳ میلیون تومان رسیده بود که حالا تا ۸۲ میلیون تومان پایین آمده است. در مورد سمند LX نیز باید به قیمت ۹۸ میلیون تومانی این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه اشاره کنیم که در حال حاضر با قیمت ۸۵ میلیون تومان در بازار خرید و فروش میشود. قیمت پژو پارس نیز قبلاً تا ۱۱۲ میلیون تومان بالا رفته بود که حالا به ۱۰۲ میلیون تومان کاهش یافته است.
در مورد قیمت ۲۰۷ دندهای نیز باید گفت که این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه با قیمت ۱۵۵ میلیون تومان در بازار عرضه میشد، ولی حالا قیمت آن به ۱۳۶ میلیون تومان رسیده است. قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز قبلاً به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان رسیده بود، ولی هم اکنون در بازار ۱۷۳ میلیون تومان عرضه میشود.
قیمت دنا معمولی نیز در بازار تا ۱۳۲ میلیون تومان افزایش یافته بود، ولی حالا با قیمت ۱۲۱ میلیون تومان به مشتریان فروخته میشود. دنا پلاس نیز این روزها با قیمت ۱۶۵ میلیون تومان در بازار عرضه میشود. در حالی که قیمت این خودرو نیز حدود یک ماه پیش در بازار ۱۸۰ میلیون تومان بود.
در مورد محصولات سایپا نیز باید به قیمت ۴۷ میلیون تومانی سایپا ۱۳۱ در بازار اشاره کنیم که قبلاً تا ۵۸ میلیون تومان بالا رفته بود. قیمت سایپا ۱۱۱ نیز قبلاً ۶۲ میلیون تومان بود که حالا به ۵۳ میلیون تومان رسیده است. درمورد ساینا نیز باید به قیمت ۶۱.۵ میلیون تومانی این خودرو در بازار اشاره کنیم که قبلاً تا ۷۱ میلیون تومان نیز افزایش یافته بود.
قیمت تیبا صندوقدار نیز در بازار با افت ۷ میلیون تومانی نسبت به اواسط اردیبهش به ۵۳ میلیون تومان رسیده است. تیبا هاچ بک نیز با همین میزان کاهش قیمت، امروز در بازار با قیمت ۶۱.۵ میلیون تومان عرضه میشود.
در بررسی بازار ساندرو استپوی نیز مشاهده میشود که قیمت این خودرو در اواسط اردیبهشت ماه به ۲۴۰ میلیون تومان رسیده بود که حالا تا حول حوش 200 میلیون تومان پایین امده است. قیمت تندر ۹۰ مدل E۲ هم در بازار به ۱۳۰ میلیون تومان رسیده در حالی که قبلاً این خودرو با قیمت ۱۶۰ میلیون تومان در بازار عرضه میشد. قیمت تندر ۹۰ پلاس دنده اتوماتیک نیز از ۲۲۰ میلیون تومان به ۱۸۷ میلیون تومان رسیده است.
قیمت سایپا ۱۵۱ نیز که قبلاً تا ۶۰ میلیون تومان افزایش یافته بود حالا در بازار به ۴۷.۵ میلیون تومان رسیده است.
قیمت هیوندای اکسنت نیز در بازار از ۴۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان رسیده و قیمت جک S۵ از ۴۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان افت کرده است.
وی ادامه داد: قیمت ساینا نیز در روزهای آینده به حدود ۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به حدود ۸۲ میلیون تومان و پژو پارس نیز به حدود ۸۶ میلیون تومان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه خودرو به کالایی سرمایهای تبدیل شده است، گفت: خریداران با هدف کسب سود نسبت به خرید و ثبتنام خودرو اقدام میکردند و در این شرایط شاهد تبدیل به احسن خودروها نیستیم، زیرا تفاوتی بین خودرو مدل ۹۸ با ۹۷ وجود ندارد و تمایل به تبدیل خودروها کم است.
رئیس اتحادیه فروشندگان اتومبیل ادامه داد: در این وضعیت، خودروهای مدل بالا کمتر در جادهها دیده میشوند و بیشتر با هدف کسب سود در پارکینگ خانهها نگهداری میشوند.
وی پیشبینی کرد در صورت افزایش عرضه خودرو از سوی خودروسازان، قیمتها در بازار حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد افت داشته باشد.
موتمنی تصریح کرد: در حال حاضر نیز که قیمتها رو به کاهش است، خریدار چندانی در بازار وجود ندارد و مردم منتظر کاهش دوباره قیمتها هستند.
در صورت تکمیل خودروهای ناقص کف کارخانه و افزایش عرضه خودرو از سوی خودروسازان باز هم شاهد افت قیمت خودرو در بازار خواهیم بود.
خود ایران خودرو با ایجاد رانت وفروش 5 درصد زیر قیمت یازار عامل گرانی خودروست حتی خودشان هم نسبت به قیمتهای جدید مورد تایید پایبند نیستند وبیش از سی تا چهل درصد بالاتر از قیمت جدید اقدام به فروش میکنندسمن با قیمت جدید36 میلیونی چرا باید به قیمت 70 میلیون عرضه شود؟؟؟؟نتیجه این انحصار طلبی خودروساز ها ارائه محصول بی کیفیت الودگی هوا نقص عضو ومعلولیت وفوت سالیانه 30 هزار نفر است علاوه بر هزینه های دیگری که بر جامعه از لحاظ روحی وروانی ومادی تحمیل میکند.ارائه محصولاتی با کیفیت بالا وحتی خودرو های هیبریدی نیاز واقعی است
ششصد هزار خودرو بدهی دارن
خودرویی که چند ماه در انبار مانده کهنه شده چون بسیاری از قطعات خودرو مانند قسمتهای لاستیکی و پلاستیکی و باتری و برخی لوازم الکترونیکی اگر استفاده هم نشوند دچار فرسایش می شوند. روی لاستیک ماشین مانند خوراکی تاریخ دارد
این خودروها باید با محدودیت کد ملی و قیمت کارخانه به فروش برسد سمند سی میلیونی نباید به اسم حاشیه بازار هفتاد تا هشتاد میلیون فروخته بشه