همه چیز درباره داروهای ناتوانی جنسی آقایان
پارسینه: میلیونها مرد در سراسر دنیا مبتلا به انواع مشکلات ناتوانی جنسی یا مشكلات مربوط به زودانزالی هستند.
میلیونها مرد در سراسر دنیا مبتلا به انواع مشکلات ناتوانی جنسی یا مشكلات مربوط به زودانزالی هستند. در این میان گروهی از مردان به خصوص جوانان به دلیل عدم آگاهی از ساختار بدن خود و از طرفی درك ناكافی از فیزیولوژی خواستار افزایش سایز هستند. از طرف دیگر بسیاری از این افراد به دلایل مختلف فرهنگی و... از مراجعه به پزشک مربوطه خودداری میکنند. همین موضوع عرصه را براي سودجویان باز كرده و باعث شده شاهد ورود و تبلیغات انواع و اقسام داروهای تقویت جنسی از مراجع نامعتبر و به خصوص شبکههای ماهواره باشیم. این درحالی است که بسیاری از این داروها میتوانند حتی جان فرد را به خطر انداخته و تاثیر عکس بگذارند. در این مقاله میخواهیم به بررسی این داروها و تاثیر آنها بپردازیم.
از هر 10 مرد يك نفر ناتوانی جنسی دارد!
بسیاری از آقایان به دلیل عدم آگاهی از ساختار بدن یا آناتومی خود و از طرفی درك ناكافی از فیزیولوژی خواستار افزایش سایز دستگاه تناسلی خارجی خود هستند. از هر 10 مرد یكی به ناتوانی جنسی مبتلاست كه مهمترین علل آن عوامل روحی و روانی، قلبی و عروقی، مشكلات سیستم اعصاب و هورمونی است. خیلی از این افراد در كشور ما به فكر راه درمان نیستند و برخی نیز به طور سرخود جهت درمان اقدام میكنند یعنی یا داروهای مورد تایید وزارت بهداشت و درمان ایران را بدون تجویز پزشك تهیه میکنند و بدون آگاهی از عوارض، آنها را مصرف میكنند یا اقدام به خرید داروهای تبلیغ شده در ماهواره و اینترنت میكنند كه متاسفانه اكثر آنها نه تنها تاییدیه وزارت بهداشت و درمان ندارند بلكه در مراكز نامعلوم و غیر پزشكی تهیه و تحت عنوان داروی موثر جنسی خارجی در معرض فروش قرار میگیرند.
داروهای تایید شده کدامند؟
به طور كلی داروهایی كه از نظر سازمان بهداشت جهانی تایید شدهاند شامل داروهای خوراكی سنتتیك نظیر سیلدنافیل، تادالافیل، ویاگرا و...، داروها با ریشه گیاهی نظیر یوهمبین، آفرودیت و...، داروهای تزریقی به داخل بافت اندام تناسلي نظیر پاپاورین، آلپروستادیل و ... و داروهای تزریقی عضلانی نظیر تستوسترون كه البته اشكال خوراكی و كرم آن نیز موجود است، هستند. این موارد همگی تاییدیه وزارت بهداشت را دارند اما مهم است که بدانید مصرف سرخود این داروها به خصوص توسط بیماران قلبی- عروقی، مبتلایان به مشكلات خونی، كمي دستگاه تناسلي و ... میتواند عوارضی بسیار شدید نظیر سكتههای قلبی و مغزی، مرگ، مشكلات جنسي شديد و ... را در پی داشته باشد.
داروهای مرگآور ماهوارهای!
داروهای تبلیغاتی ماهواره و اینترنت اكثرا بدون در نظر گرفتن علت ناتوانی جنسی از تركیب 2 یا چند داروی فوق به صورت خوراكی یا در تركیب با هورمون تستوسترون به صورت كرم عرضه میشوند. در مواردی حتی در كپسولهای محتوی این داروهای غیراستاندارد مقداری پودر گیاهانی نظیر آویشن یا زعفران ریخته میشود تا بوی آن مشتری را مطمئن کند دارو گیاهی است! با توجه به اینكه برخی از داروها در برخی افراد مشكلاتی مانند آنچه نام بردیم به اضافه مشكلات گوارشی، بینایی، آلرژی، سردرد، تغییر فشار خون، درد عضلانی، درد آلت تناسلی و... ایجاد میكنند، تركیب آنها با هم میتواند عوارض را تشدید كرده و گاه حتی باعث مرگ شود! در عین حال گروهی از بیماران ناتوانی جنسی به درمانهای دیگری مثل روانكاوی، استفاده از واكیوم، ورزشهای كف لگن، جراحی و حتی پروتز نیاز دارند.
مصرف تستوسترون باعث سرطان میشود اگر...
گاهی اوقات تستوسترون جهت افزایش سایز یا افزایش توانایی جنسی توسط افراد نا آگاه استفاده میشود كه در این موارد دارو نه تنها به مرور اثر منفی و معکوس بر میل و توان جنسی میگذارد بلكه شرایط ایجاد و پیشروی سرطان پروستات را نیز مهیا میكند! برخی از داروهای مربوط به اعصاب و روان نیز جهت توانایی جنسی و درمان زودانزالی استفاده میشوند كه حتما باید زیر نظرپزشك تجویز شوند چرا كه مصرف بدون برنامه و سرخود آنها میتواند باعث كاهش توانایی و میل جنسی شود.
خجالت را کنار بگذارید!
مهمترین توصیه این است كه در موارد ناتوانی جنسی برای مراجعه به پزشك خجالت نكشید. از خرید داروهای مربوط به ناتوانی جنسی بدون تجویز پزشك حتی در موارد استاندارد بودن دارو، خودداری كنید. اگر سلامتی جنسی و جسمی و از همه مهمتر زندگی خود را ارزشمند میدانید به داروهای تبلیغاتی ماهواره و اینترنت برای همیشه نه بگویید. در ضمن بهترین فرد برای مشورت جهت درمان مشكلات ناتوانی جنسی و زودانزالی متخصص كلیه و مجاری ادراری یا ارولوژیست است.
گیاهی و صد درصد بیضرر؛ واقعا راست است؟!
مردم تصور میکنند هر چیزی که برچسب «گیاهی» روی آن نصب شده باشد، بیخطر است. اگر دقت کرده باشید در تبلیغات محصولات دارویی چه در شبکههای خارجی و چه داخلی عنوان میشود «صد درصد گیاهی و بدون ضرر» در حالی که اگر ماده گیاهی صد درصد گیاهی باشد، دلیل بر این نیست که حتما بیعارضه است. ما گیاهانی داریم که بشر از دیرباز از آنها برای درمان بیماریهای پیچیده استفاده میکرده است و گیاهان بیخطری هم نبودهاند بنابراین صرف این ادعا که گیاهان دارویی کاملا بیضرر هستند، ادعای غلطی است.
با یک دارو نمیتوان همه مشکلات را برطرف کرد
در زمینه عملکرد جنسی انسانها، ابعاد روانی و جنبههای بیولوژیک نظیر سلامت عروق، اعصاب، سلامت غدد درونریز و ... مطرح است. این در حالی است که در تبلیغ یک محصول گفته میشود روی انواع مختلفی از اختلالات عملکرد جنسی که هر کدام آسیبشناسی خاص خود را دارند، موثر است. همین جاست که باید زنگ خطری مبنی بر اینکه این دارو نمیتواند اثربخشی و کارآیی که ادعا میکند را داشته باشد به صدا در بیاید. هر کدام از اختلالات عملکرد جنسی، ریشه روانشناختی و فیزیولوژیک جداگانه دارد بنابراین وقتی سازنده یک دارو مدعی میشود كه اين دارو همه این اختلالات را یکجا برطرف میکند، مردم هوشیار باشند که قطعا این دارو تاثیر تایید شده و علمی ندارد.
گیاهی بودن دلیل بر بیعارضه بودن نمیشود
هر ماده موثری که در داخل داروها بهویژه داروهای ترکیبی گیاهی باشد، میتواند بالقوه هم اثر مثبت و هم یکسری عوارض داشته باشد. داروهای شیمیایی که از آنها به طور متداول در طب جديد استفاده میکنیم هم از این قاعده مستثنا نیستند. اما مطالعات علمی نشان دادهاند اگر این داروها برای فرد مناسب و در جای مناسبی تجویز شوند، عوارضشان نسبت به منافعی که برای بیمار دارد کمتر است. اما وقتی از مواد به کار رفته در ترکیب این داروها مطلع نیستیم، آزمایشات و کارآزماییهای بالینی برای آنها طی نشده و عوارض کوتاه مدت و بلندمدت آن را نمیشناسیم، تجویز و مصرفشان قابل قبول نیست.
به مجوز وزارت بهداشت در مورد گیاهیها توجه کنید
حساسیت داروهای گیاهی بالاست. ثابت شده است خواص گیاهی که در دامنه یک کوه میروید با خواص همان گیاه که در قله کوه دیگری میروید متفاوت است. حال چطور میتوان پذیرفت که یک دارو که نمیدانیم مبدا آن کجاست و چگونه ساخته و بستهبندی شده است، محصولی باشد که سلامت ما را به خطر نمیاندازد؟ در واقع تحقیقات علمی بسیاری روی فرآوردههای گیاهی در کشور انجام شده است و برخی از این محصولات كه در داروخانهها نیز عرضه میشوند، فرمولاسیون مشخص دارند و از طرف وزارت بهداشت مجوز ساخت و تولید دریافت کردهاند. غیر از این موارد استفاده از معجونی که نمیدانیم در داخل آنچه هست و چه عوارض کوتاهمدت و بلندمدتی دارد، به هیچ وجه قابل قبول نیست. معمولا داروهای گیاهی عرضه شده در داروخانهها، بدون نياز به نسخه پزشك هستند. اکنون داروهای گیاهی مختلفی در زمینه درمان بیماریهای مختلف وجود دارد. اگرچه هیچ کدام جای دارویی را که بیمار برای پزشک تجویز میکند، نمیگیرند. اما در مواردی که ارزیابیها و اقدامات پزشکی انجام شده و خطر خاصی بیمار را تهدید نمیکند، بسیاری از این داروها میتواند علائم بیماران را تخفیف دهد و دردشان را تسکین بخشد.
منبع: مجله سیب سبز
ارسال نظر