دور هفتم مرحله سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛

ایران ۲ - امارات ۰

ایران 2 - امارات 0

شاگردان قلعه‌نویی به دنبال پیروزی مقابل امارات و نزدیک شدن به جام جهانی هستند.

به گزارش پارسینه به نقل از ورزش سه، تیم ملی فوتبال ایران پس از نمایش درخشان در 6 مسابقه مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 که توانسته پنج پیروزی و یک مساوی داشته باشد، امشب در حالی آخرین بازی سال را مقابل امارات برگزار می‌کند که در صورت کسب پیروزی اختلاف 9 امتیازی با تیم سوم جدول پیدا خواهد کرد و با توجه به اینکه سه دیدار دیگر باقی می‌ماند، صعودش تقریبا قطعی می‌شود، اما در آن سوی میدان هم شاگردان پائولو بنتو نمی‌خواهند در استادیوم آزادی بازنده باشند و برای زنده نگه داشتن شانس صعود مستقیم به جام جهانی، به دنبال برد یا حداقل امتیاز هستند.

با نظر امیر قلعه‌نویی این بازیکنان در ترکیب اصلی تیم ملی برای بازی امروز قرار گرفتند: علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، حسین کنعانی، صالح حردانی، روزبه چشمی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهدی قائدی، محمد محبی و سردار آزمون.

همچنین ترکیب ایران به ترتیب زیر است:

خالد عیسی، خالد الظنحانی، خلیفه الحمادی، لوکاس پیمنتا، کوامی کویدو، ماکانزی هانت، عبدالله رمضان، یحیی نادر، حارب عبدالله، یحیی الغسانی و کایو لوکاس.

ترکیب تیم ملی امارات مقابل ایران

ترکیب تیم ملی امارات در مصاف با تیم ملی کشورمان مشخص شد.

خالد عیسی، خالد ظنحانی، خلیفه حمادی، لوکاس پیمنتا، کوامی کایدو، مکنزی هانت، عبدالله رمضان، یحیی نادر، حارب عبدالله، یحیی غسانی و کایو لوکاس بازیکنانی هستند که برای پائولو بنتو به میدان می روند.

توقف بازی به دلیل قطع شدن پروژکتورهای استادیوم آزادی
 

 

لحظات حساس

دقیقه 4: پاس بلند چشمی پشت مدافعان امارات به قایدی رسید که او نتوانست از این موقعیت استفاده کند.
دقیقه 5: ارسال فنی و تماشایی مهدی قایدی از جناح چپ زمین را سردار آزمون به زیبایی با کنترل سینه برای محبی کاشت و او را در محوطه 6 قدم در موقعیت گلزنی گذاشت که ضربه او را خالد عیسی با واکنش عالی راهی کرنر کرد.

 داور با توجه به قانون ۱۵ دقیقه‌ زمان برای رفع مشکل و گذشت این زمان، اعلام کرد بازیکنان به رختکن بروند


دقیقه 41: حارب عبدالله در محوطه جریمه ایران صاحب توپ شد که شوت پای چپ او به بیرون رفت.
دقیقه 42: ارسال مهدی قایدی از کرنر سمت راست زمین و ضربه سر سردار آزمون در مقابل تیرک دوم ثمری نداشت و راهی اوت شد.

دقیقه 45: کایو لوکاس فرصت طلایی برای باز کردن دروازه ایران روی پاس رو به عقب و اشتباه سامان قدوس را هدر داد و شوت روی پای او به شکل خطرناکی از کنار دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 4+45: شوت محکم روزبه چشمی از پشت محوطه جریمه پس از دریافت پاس رو به عقب قدوس، دروازه امارات را باز نکرد و در دستان خالد عیسی قرار گرفت.
دقیقه 12+45: پاس رو به جلوی سردار آزمون به میلاد محمدی رسید که ضربه پای راست این بازیکن از پشت محوطه جریمه دقت لازم را نداشت و به بیرون رفت.

گل اول ایران به امارات توسط سردار آزمون

دقیقه 12+45: پاس رو به جلوی سردار آزمون به میلاد محمدی رسید که ضربه پای راست این بازیکن از پشت محوطه جریمه دقت لازم را نداشت و به بیرون رفت.
دقیقه 23+45: مهدی قایدی در محوطه جریمه امارات صاحب توپ شد که سر توپ و شوت او پس از برخورد به مدافع حریف در اختیار خالد عیسی قرار گرفت که البته وینگر تیم ایران در این صحنه اعتقاد به خطای هند پنالتی داشت.

دقیقه 26+45: پاس کات‌بک عالی مهدی قایدی را سردار آزمون می‌توانست تبدیل به گل کند که شوت عجیب او در برخورد توپ به هر دو پا به بیرون رفت.
دقیقه 31+45: ارسال خالد الظنحانی از جناح راست زمین را کایو لوکاس نتوانست استفاده کند و توپ از مقابل او که قصد داشت ضربه سر شیرجه‌ای بزند، عبور کرد.
دقیقه 32+45: در شرایطی که امارات صاحب ضربه کرنر در سمت چپ زمین شده بود، کو هیونگ‌جین به دلیل گذشت 2 دقیقه و 29 ثانیه از وقتِ اضافه در نظر گرفته شده (29 دقیقه)، سوت پایان نیمه نخست پرحاشیه را به صدا درآورد.

دقیقه 46: پاس بلند حسین کنعانی‌زادگان از خط دفاعی به پشت مدافعان امارات را محمد محبی با فرار سریع و شوت سرضرب و روی پا تبدیل به گل کرد که کمک داور اول آفساید او را گرفت و وی‌ای‌آر هم پس از دو دقیقه بازبینی صحنه، آن را نپذیرفت.

دقیقه 54: شوت یحیی الغسانی از پشت محوطه جریمه دقت لازم را نداشت و از کنار دروازه ایران رد شد.
دقیقه 55: شوت پرقدرت و روی پای علیرضا جهانبخش را خالد عیسی برگشت داد.
دقیقه 55: کاپیتان ایران از سمت راست زمین فرار کرد که پاس در عرض او به محوطه جریمه را سردار آزمون با چرخش از مقابل مدافع امارات، به پشت محوطه جریمه پاس داد، اما شوت محکم سامان قدوس با اختلاف زیاد به بیرون رفت.
دقیقه 66: پاس در عرض علیرضا جهانبخش و شوت پای چپ میلاد محمدی را خالد عیسی درازکش راهی کرنر کرد.
دقیقه 71: محبی در زمان حرکت با خالد عیسی، گلر تیم ملی امارات برخورد کرد و نقش بر زمین شد که داور اعتقادی به خطا و پنالتی نداشت و وی‌ای‌آر هم چنین تصمیمی نگرفت.

گل دوم ایران به امارات توسط محبی

 

محبی بازی آینده تیم ملی را از دست داد

 

محمد محبی مهاجم تیم ملی کشورمان در جریان بازی با امارات کارت زرد گرفت و بدین ترتیب دو کارته شد و بازی بعدی  تیم ملی مقابل ازبکستان را از دست داد.

ارسال نظر

  • قرمزته

    تیمی که چشمی و محبی توش فیکس باشن باید رید بهش....البته چشمی مزد خوش خدمتی رای دادن به تاج رو گرفته...قلعه مافیا داره به تیم ملی خیانت میکنه

  • ..

    فاقد اهمیت....

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار