راه رفتنتان در مورد شما چه میگوید
پارسینه: پیاده روی یک فرایند پیچیده است که تمام بدنتان از سر تا پا از جمله بخشهایی از مغزتان را درگیر میکند.
برخی خصوصیات شما در راه رفتن مثل حالت و سرعت شما میتواند سر نخهایی در باره سلامت و شخصیت شما بازگو کند.
سریع راه رفتن
زندگی طولانی تر: مطالعات روی افراد بالای ۶۵ سال نشان داد که نیاز طبیعی برای سرعت در هنگام راه رفتن به معنی عمر طولانیتر است، ولی در حالت عکس کاربردی ندارد یعنی اگر خودتان را مجبور به سریعتر راه رفتن کنید نمیتوانید انتظار داشته باشید که عمرتان بیشتر شود.
به چپ متمایل شدن
اضطراب: زمانی که تحت تنش و نگرانی هستید کمتر احتمال دارد مستقیم راه بروید. محققان با بستن چشم افراد مسیر راه رفتنشان را بررسی کردند و متوجه شدند افرادی که استرس دارند برای رسیدن به هدفی که جلویشان قرار دارد انحراف به چپ بیشتری دارند. شاید به این دلیل باشد که نیمکره راست مغز شما به سختی در حال تلاش برای رفع مشکل و نگرانی شماست.
راه رفتن روی پنجه پا
مشکل مکانیکی: راه رفتن کودکان روی پنجه پا در اوایل آموزش راه رفتن طبیعی است، ولی اگر این مشکل در بزرگسالی هم ادامه داشته باشد به این معناست که تاندون آشیل کوتاه است یا این که میتواند نشانهای از مشکلات عضلانی مثل فلج مغزی یا دیستروفی عضلانی باشد. راه رفتن روی انگشتان پا در کودکان مبتلا به اوتیسم هم رایج است.
لنگیدن هنگام راه رفتن
استئو آرتریت: یک آسیب غیر منتظره یا ناشناخته ممکن است باعث لنگیدن شود، ولی اگر فقط یک پای شما چنین مشکلی دارد و یا هنگام پیاده روی چندین بار دچار لنگیدن میشوید ممکن است علامت نوعی آرتریت باشد که در طول زمان باعث انحطاط مفاصل میشود.
عدم تعادل هنگام راه رفتن
زیاده روی در مصرف الکل: راه رفتن روی خط صاف که پلیس از رانندگانی که احتمال میدهد مست باشند میگیرد نشان دهنده توانایی مغز فرد در حفظ تعادل هنگام راه رفتن است. زیاده روی در مصرف الکل منجر به ضعف عضلات و جهت یابی میشود. این مشکل باعث تلو تلو خوردن هنگام راه رفتن میشود حتی اگر مست نباشید. بعد از ترک الکل ممکن است مدتی طول بکشید تا بتوانید توانایی صحیح راه رفتن را بدست آورید.
بلند قدم برداشتن هنگام راه رفتن
عضلات ضعیف: اگر راه رفتنتان شبیه کسی است که از پلههایی نامرئی بالا میرود و پایتان به زمین میافتد ممکن است به این علت باشد که انگشتانتان هنگام ره رفتن به بالا کشیده میشوند و پایتان را بالاتر از حد معمول بلند میکنید. این مشکل معمولا برای یک پا ایجاد میشود، ولی احتمال این که در هر دو پا دیده شود بیشتر است. ممکن است علت آن آسیب دیدن عضله یا عصب، اختلال نخاعی، دستروفی عضلانی یا مولتیپل اسکلروز باشد.
آهستهتر از قبل راه رفتن
بیماری آلزایمر: دانشمندان میگویند تغییرات در سرعت پیاده روی شما در طول زمان میتواند پیش بینیای برای ابتلا به آلزایمر و مشکلات حافظه باشد.
تغییرات ماهانه در راه رفتن
باروری: آیا چرخه قاعدگی شما سیگنالهایی برای بهترین زمان رابطه جنسی برای باردار شدن را نشان میدهد؟ مطالعات میگویند بله. در مطالعهای تصویر سیاه رنگ و سایه زنانی در حال راه رفتن و رقصیدن در زمانهای متفاوت سیک قاعدگیشان به مردان نشان داده شد و از نظر مردان این تصاویر در زمان حداکثر باروری جذابتر بودند.
تلو تلو خوردن هنگام راه رفتن
آسیب مغزی: آیا برای راه رفتن عقب جلو میشوید؟ اگر مشکل از مصرف الکل نباشد باید به پزشک مراجعه نمایید ممکن است ضربه کوچکی به مغز باعث ایجاد آسیبی خفیف شده باشد که باعث میشود مدتی دنیا دور سرتان بچرخد. این مشکل برای ورزشکارانی که احتمال برخورد به دیگران در بازیشان وجود دارد شایع است.
حرکت یک طرف بدن با هم
مشکل کمر: ممکن است یکی از عضلاتتان کشیده شده باشد یا فتق دیسک داشته باشید. احتمال برگشت سینه و شانه هایتان به سمت عقب هم وجود دارد. حرکت دست و پایتان هنگام حرکت به جای این که خلاف جهت هم باشد در یک جهت قرار میگیرد.
کشیده شدن پا هنگام راه رفتن
بیماری پارکینسون: آهسته قدم برداشتن و کشیده شدن پا به خصوص در مردان بالای ۶۰ سال میتواند نشانهای از این باشد که رسیدن پیام از مغز به عضلات پا زمان زیادی طول میکشد. قدمهای به هم ریخته وحالتی خمیده با حرکت محدود شانهها نشانههای بیماری پارکینسون است.
قدمهای بلند
ارگاسم واژینال: زنانی که ارگاسم واژینال داشته اند را به راحتی میتوان از روی راه رفتن تشخیص داد. معمول زنانی که این تواننایی را دارند یعنی ستون فقرات قویتر داشته و انعطاف پذیری عضلات کف لگنشان بیشتر است بنابراین احتمال بیشتری دارد که قدمهای بلند تری بردارند.
راه رفتن سخت و ناپایدار
مولتیپل اسکلروزیس: بیماری مشابه ام اس است که باعث ایجاد نقاط ضعف خاص در راه رفتن میشود. ممکن است راه رفتنتان سخت شده یا قدم هایتان پیچ خورده و به سمت داخل باشد یا در اغلب موارد تعادلتان را از دست بدهید.
منبع: سیمرغ
ارسال نظر