گوناگون

"کسانی که توانایی اجرایی ندارند از کاندیداتوری انصراف دهند"

پارسینه: کسانی که تمایل، ارشاد و یا نصیحت رهبری را در این زمینه می شنوند و روحیه ولایت پذیری دارند و خود را واجد این ویژگی (اجرایی بودن) نمی دانند نامزد نشوند و از حضور در صحنه انتخابات انصراف دهند.

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: «کسانی که تمایل، ارشاد و یا نصیحت رهبری را در این زمینه می شنوند و روحیه ولایت پذیری دارند و خود را واجد این ویژگی (اجرایی بودن) نمی دانند نامزد نشوند و از حضور در صحنه انتخابات انصراف دهند.»

روز گذشته رهبر انقلاب در جمع مردم قم به بیان نکاتی درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده پرداختند. ایشان در بخشی از بیانات خود با اشاره به سنگین بودن کار اداره اجرایی کشور فرمودند: اداره مملکت، کار اجرایی کوچکی نیست بلکه کار سنگینی است که بر دوش مجریان سطح بالا قرار می گیرد بنابراین کسانی به میدان نامزدی بیایند که این توانایی را در خود احساس می کنند و کار اجرایی را بلدند.

رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار می کنند بعضاً تشخیص ندهند که اداره کشور چقدر بار سنگینی است بنابراین اشخاصی نامزد شوند که توان انجام دادن این وظیفه را در خود می بینند.

حمیدرضا ترقی معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی گفت: «طبیعی است همانطور که معظم له به اهمیت موضوع انتخابات و مسئولیت رئیس جمهور به عنوان یک کار دشوار نگاه می کنند، تاکید ایشان بر این است که با توجه به تجربه ای که خود ایشان در کشور داشتند و واقعیت هایی که در اجرا وجود دارد، باید یک حرکت پرشتاب و خستگی ناپذیر داشت تا بتوان کشور را به موقع به اهداف چشم انداز بیست ساله رساند.»

وی ادامه داد: «لذا در این راستا نیازمند عناصر بانشاط و اجرایی قوی هستیم که بتواند همچون دولت فعلی به لحاظ تلاش و گستره فعالیت، عقب ماندگی های کشور را در عرصه های مختلف جبران کرده و روحیه سستی وکم تحرکی و عدم تجربه اجرایی موجب تنزل در سرعت و یا کاهش شتاب دولت در مسیر پیشرفت نشود.»

وی تصریح کرد: «بنابراین به نظر می رسد با توجه به نوع نامزدهایی که در مظان افکار عمومی جامعه مطرح هستند، مقام معظم رهبری این شاخص را به مجموعه شاخص هایی که مورد نظر همه است افزودند تا از ابتدا کسانی که سابقه کار اجرایی دارند و از توان و نشاط لازم برای فعالیت اجرایی برخوردار هستند وارد این عرصه شوند و کسانی که چنین روحیاتی ندارند و بیشتر کار ستادی کردند تصور نکنند از عهده این مسئولیت مهم و حساس برمی آیند.»

ترقی درباره شاخص های کارآمدی برای هر فردی که قصد کاندیداتوری در انتخابات را دارد گفت: «قطعا مهم ترین شاخصه کارآمدی در درجه اول تسلط فکری و تجربی بر وظیفه ریاست جمهوری به لحاظ قانونی و گستره فعالیت است. یعنی رئیس جمهور باید از حوزه کار و مسئولیتی که به لحاظ قانونی بر عهده او سپرده می شود مطلع باشد.»

وی ادامه داد: «نکته دوم بعد از این تسلط فکری و توانایی که معمولا جزء همان مختصات رجال سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبر بودن است، برخورداری از تیم قویِ همراهی است که از کارآمدی لازم در حوزه اجرا برخودار باشند و بتوانند اطمینان مردم را به دولت به عنوان یک دولت کارآمد و قوی و اطمینان مجلس را برای رای اعتماد جلب کند.»

وی افزود: «نکته سوم وجود این روحیه در فرد است که بتواند از تمام ظرفیت نیروی انسانی متعهد و متخصص کشور که علاقمند به انقلاب و آرمان های آن هستند استفاده کند و محدودنگر و تنگ نظر نباشد و به لحاظ سیاسی و جناحی خود را محدود به یک گروه خاص نکند.»

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: «شاخص چهارم برای کارآمدی، همراهی و همگرایی با قوای دیگر و خصوصا رهبری نظام است که می تواند بر کارآیی آن فرد بیفزاید و از فشل شدن انرژی وی در معارضه و تقابل با دیگر قوا ممانعت کند تا بتواند تمام انرژی خود را صرف پیشرفت کشور و نه صرف اصطکاک با دیگر قوا کند.»

ترقی در پاسخ به این سوال که آیا تاکید رهبر انقلاب بر اجرایی بودن کاندیداها می تواند حجتی برای کسانی که تجربه اجرایی ندارند باشد که وارد صحنه انتخابات نشوند؟، گفت: «قطعا باید کسانی که تمایل، ارشاد و یا نصیحت رهبری را در این زمینه می شنوند و روحیه ولایت پذیری دارند و خود را واجد این ویژگی (اجرایی بودن) نمی دانند نامزد نشوند و از حضور در صحنه انتخابات انصراف دهند و از هم اکنون تکلیف مردم و گروههای سیاسی را روشن کنند تا مردم بتوانند ذهن خود را روی کسانی که واقعا از توانایی اجرایی و صلاحیت لازم در این زمینه برخوردار هستند متمرکز کنند. »

ترقی با بیان اینکه اکنون در میان کسانی که اسامی آنها به عنوان کاندیدای انتخابات مطرح است کسانی که فاقد تجربه اجرایی می باشند نیز وجود دارند گفت: «من فکر می کنم از حدود 30، 40 نفری که اکنون مطرح هستند با لحاظ این فرمایش رهبر انقلاب به یک سوم یا یک چهارم کاهش پیدا کنند.»

غرویان: باید تجربه اجرایی کافی داشته باشند
همچنین در این زمینه ح عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با فرارو گفت: «این یک امر طبیعی است که کسی که قصد دارد وارد صحنه انتخابات شود باید کاربلد بوده و تجربه اجرایی کافی داشته باشد.»

غرویان در بیان شاخصه های کارآمدی برای کاندیدای ریاست جمهوری گفت: «کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری باید علم لازم را داشته باشد، متعهد و مسئولیت پذیر بوده و مردمی باشد، روحیه ایثارگری و خدمت داشته باشد و برای انجام هر چه بهتر مسئولیتی که بر عهده می گیرد وقت بگذارد و پایبند به قانون اساسی و نظام باشد و اندیشه های حضرت امام (ره) را به خوبی درک کرده و بتواند به خوبی در جامعه محقق کند.»

وی تاکید کرد: «رهنمودها و فرمایشات ایشان یکی از ملاک های مهم و اساسی است و کسانی که قصد دارند وارد صحنه انتخابات شوند همانطور که ایشان فرمودند باید ببینند شرایط موردنظر را دارند یا خیر و این یک امر روشن است.»

منبع: فرارو

ارسال نظر

  • مرتضی خاکپور

    و باید از کاندیداهای انتخابات 1392 ریاست جمهوری سوال شود که آیا مستمری حقوق رزمنده های جبهه و جنگ و جانبازان زیر 25٪ را پرداخت می کند یا نه ؟!
    اگر در ماه اول ریاست جمهور شدن خودش پرداخت می کند که مشکل حل است و به همه خانواده شهید و جانبازان و رزمنده ها مستمری حقوق و خانه و درمان و دیگر امکانات رفاهی را می دهد و متعهد می شود ؟!
    و اگر پرداخت نمی کند . دلیل مخالفت خودش با رزمنده ها و خانواده شهید و جانبازان را کامل و واضع توضیح دهد ؟!
    و چون هنوز رئیس جمهور نشده و مسئولیتی ندارد براحتی می تواند تصمیم بگیرد که توضیح دهد و نظر خودش را بیان کند ؟!
    و این سوال را باید از همین امروز و همه وقت و همه جا و تکراری از کاندیداهای ریاست جمهوری سال 1392 پرسید و جواب گرفت .
    بعدا میگویم ؟ مجلس باید تصمیم بگیرد ؟ لایحه می دهم ؟ و اصلاحیه می دهم ( که رزمنده ها و جانبازان زیر 25٪در آن جایی ندارند ) ؟و غیره و غیره و غیره ... یعنی که می خواهد طفره برود ؟! و طفره رفتن یعنی اینکه مخالف پرداخت است ؟!
    بنابراین 1- از دولت فعلی باید اقدام کنیم و بخواهیم که کل حقوق رزمنده ها را پرداخت کند .
    2- باید از همین امروز و هر روز و همه وقت و همه جا از کسانی که قصد کاندید شدن در انتخابات ریاست جمهوری آینده را دارند این سوال را که (که آیا مستمری حقوق رزمنده های جبهه و جنگ و جانبازان زیر 25٪ را پرداخت می کند یا نه ؟! ) پرسید و جواب صریح و منطقی گرفت . و یک نفر بعنوان خبرنگار فقط کارش پرسیدن و انتشار همین سوال رسیدگی به رزمنده ها باشد و لاغیر و لاغیر .
    موفق باشید . سلام بر مهدی (عج)

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد