گوناگون

دوندگان چگونه از پیشرفت آسیب‌دیدگی‌ها جلوگیری کنند

پارسینه: تحقیقات اخیر نشان داده است که 20 تا 80 درصد دوندگان هر ساله دچار آسیب‌دیدگی‌ می‌شوند. این آمار برای ورزشکاران پیاده‌روی کمتر است، زیرا فشار کمتری به پای آنها وارد می‌شود. با این حال آنها نیز دچار آسیب می‌شوند.

به نقل از سایت My fitness pal، آسیب‌هایی که دوندگان به آنها دچار می‌شوند غالبا به دلیل ایراد در تمرینات، مشکلات زیست شناختی، عدم تعادل در قدرت و انعطاف پذیری و نامناسب بودن لباس‌های ورزشی است.

هیچ کدام از این مشکلات بدون راه‌حل نیست. در واقع اگر زود این راه‌حل‌ها به کار گرفته شوند می‌توان از بروز آسیب‌ها جلوگیری کرد.

مطالعاتی انجام شده تا فاکتورهای خطر برای دوندگان و ورزشکاران پیاده‌روی بررسی شوند و قبل از این که مشکل آنها حاد شود برطرف شوند.

مطالعات جدید در این زمینه بر روی 930 دونده تازه کار انجام شد.

بررسی‌ها نشان داد افرادی که شاخص جرم بدنشان بالاتر از 30 باشد بیشتر در معرض آسیب‌دیدگی‌ قرار دارند.

به طور کلی گوش دادن به بدن و داشتن اطلاعاتی درباره آسیب‌دیدگی‌های پایه‌ای می‌تواند باعث جلوگیری از آسیب‌دیدگی‌ شود. همه دوندگان باید تفاوت بین سوزش بدون زیان و درد در عضله با سوزش بر اثر آسیب‌دیدگی‌ را بدانند. اگر بعد از مدتی ورزش نکردن دوباره به ورزش رو بیاورید دردهایی را احساس خواهید کرد. اگر درد شدید در جایی از بدن احساس کنید باید سریعا برای آن چاره‌ای بیاندیشید. خو‌شبختا‌نه سوزش نشانه‌ای خطرناک به شمار نمی‌رود. برای آسیب‌های جدی‌تر باید شرایط را ارزیابی کرد و سریعا برای آن کاری انجام داد.

راه‌های زیر می‌تواند برای جلوگیری از پیشرفت آسیب‌دیدگی‌ موثر باشد:

1. مسافت را کوتاه کنید

از آنجایی که تمرین بیش از حد باعث وخیم‌تر شدن آسیب‌دیدگی‌ می‌شود متعادل کردن میزان فعالیت اولین کاری است که باید انجام دهید. کم کردن مسافت دویدن یا کم کردن زمان فعالیت می‌تواند موثر باشد. بعد از کم شدن نشانه‌های آسیب‌دیدگی‌، برای زیاد کردن دوباره مسافت و زمان مراقب باشید و به تدریج این کار را انجام دهید.

2. ورزش‌ها را تلفیق کنید

اگر زانوی شما درد می‌کند از پیاده‌روی و دویدن خود کم کنید و کمی شنا یا دوچرخه‌سواری انجام دهید. انجام فعالیت هوازی با شدت کم می‌تواند آمادگی قلبی - عروقی را افزایش دهد.

3. از یخ استفاده کنید

یخ گذاشتن از تورم جلوگیری می‌کند. بر روی محل آسیب، بسته یخ بگذارید. این کار را 10 دقیقه دو تا سه بار در روز انجام دهید.

4. خود را ماساژ دهید

می‌توانید از فوم رولر برای ماساژ دادن بافت‌های نرم استفاده کنید. اگر ماساژ خانگی جوابگو نبود می‌توانید از یک متخصص وقت بگیرید.

انتها‌ی‌ پیا‌م

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد