گوناگون

رئیس‌کل بیمه مرکزی: افشای حقوق‌های نجومی اجباری نیست

رئیس‌کل بیمه مرکزی: افشای حقوق‌های نجومی اجباری نیست

پارسینه: رئیس‌کل بیمه مرکزی درباره چرایی عدم‌افشای حقوق‌های نجومی در صورت‌های مالی شرکت‌ها گفت: دستوری در قانون برای افشای این اطلاعات وجود ندارد؛نه در بورس و نه در صنعت بیمه اجباری نیست و شرکت‌ها مختار هستند.

سلیمانی در نشست خبری از معافیت مالیات بر ارزش افزوده در بخش بیمه درمان و عمر و زندگی خبر داد و اظهار داشت: نظر دولت بر این بود که تمام صنعت بیمه از مالیات معاف باشد، ولی تا کنون مجلس موافقت نکرده است؛ تلاش داریم بیمه شخص ثالث نیز معاف شود، ولی چون سال‌های قبل هم این رشته معاف نبوده، در صورت عدم موافقت مجلس اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد.

رییس‌کل بیمه مرکزی درباره عملکرد صنعت بیمه در تحریم، گفت: مکانیزمی ایجاد شده تا مجموعه شرکت‌های بیمه‌ای این موضوع را مدیریت کنند؛ هیچ بیمه‌نامه‌ای در سطح کشور روی زمین نیست و همه بیمه‌نامه‌ها مدیریت شده و تحت پوشش قرار گرفته است.

وی درباره تورم و تأثیر آن بر نرخ دیه تصریح کرد: باتوجه به تغییرات تورم، نرخ دیه و حق بیمه شخص ثالث تحت تأثیر قرار می‌گیرد؛ تلاش داریم به‌میزان تورم، افزایش حق بیمه نداشته باشیم و امسال هم کمتر از تورم، افزایش حق بیمه خواهیم داشت.

سلیمانی درباره حقوق‌های نجومی مدیران بیمه‌ای گفت: این‌که حقوق‌های بالا قانونی است یا خیر نیازمند تفکیک شرکتهاست؛ شرکت‌های دولتی بر اساس قانون حقوق می‌گیرند و نمی‌توانند یک ریال هم بیشتر بگیرند؛ اما در شرکت‌های خصوصی این قوانین وجود ندارد و توافق بین سهامدار و مدیر انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: ما در مقام ناظر نمی‌توانیم به روابط سهامدار و شرکت ورود کنیم که چه‌میزان حقوق و مزایا به مدیران پرداخت شود.

رییس‌کل بیمه مرکزی درباره چرایی عدم‌افشای حقوق‌های نجومی در صورت‌های مالی شرکت‌ها گفت: دستوری در قانون برای افشای این اطلاعات وجود ندارد؛ نه در بورس و نه در صنعت بیمه اجباری نیست و شرکت‌ها مختار هستند.

وی در خصوص پرداخت خسارت صنعت بیمه به سیل‌زدگان اعلام کرد: در سیل اوایل سال ۹۸، وضعیت بیمه واحد‌های مسکونی بهتر از سیل اخیر (چابهار) بوده است و ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد؛ در استان لرستان، کمیته امداد و خوزستان بنیاد برکت واحد‌های مسکونی را بیمه کرده بود؛ اما در چابهار تعداد واحد‌های مسکونی تحت پوشش بیمه خیلی ناچیز بود.

سلیمانی با بیان اینکه ۱۶ میلیارد ریال خسارت ارزیابی‌شده سیل چابهار است، گفت: چک‌های واحد‌های خسارت‌دیده که بیمه هم بودند، آماده و به مالکان تحویل داده شده است، ولی چون واحد‌ها بیمه نبودند صنعت بیمه هم نمی‌تواند به این خسارت‌ها را پوشش دهد و باید سایر مراجع در دولت برای محل پرداخت خسارت سیل‌زدگان تصمیم‌گیری کنند.

رییس‌کل بیمه مرکزی درباره میزان خسارات پرداختی به اغتشاش‌های بنزینی آبان ماه ابراز کرد: اکثر واحد‌های تجاری و صنعتی تحت پوشش بیمه هستند، اما عمدتاً بیمه آتش‌سوزی داشتند، ولی اطلاعات آن واحد‌هایی را که تحت پوشش آتش‌سوزی و بلوا بودند جمع کردیم؛ هنوز بانک‌ها به جمع‌بندی برای اعلام واحد‌های آسیب‌دیده به بیمه نرسیده‌اند و به همین علت هنوز خسارتی پرداخت نشده است.

سلیمانی گفت: خسارت پرداختی اغتشاشات بنزینی که قطعی شده و شرکت‌های بیمه پرداخت کردند حدود ۲۰۰ میلیارد ریال است.

وی درباره حقوق‌های نجومی همچنین گفت: کار خوبی نیست که فیش‌های حقوق و مزایای مدیران را در سایت‌ها منتشر کنیم؛ اگر موضوعی قانونی بود آن را نشر دهیم و اگر غیرقانونی باشد ما و نهاد‌های نظارتی حتماً باید ورود کنیم. در خصوص مدیر بیمه ملت شخصاً از وزیر اقتصاد سؤال کردم و علت عزل حقوق نجومی نبود و موضوع دیگری باعث عزل ایشان شد.

وی در خصوص خسارت هواپیمای اوکراینی گفت: شرکت‌های بیمه داخلی درگیر این مسئله نیستند، ولی بیمه مرکزی اعلام آمادگی برای ارایه مشاوره در خصوص مسایل فنی و بیمه‌ای را داده است هرچند هنوز طرفین ایرانی و اوکراینی به نتیجه مشترک نرسیده و درحال رایزنی هستند.
منبع: تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار