گوناگون

میوه بهشتی با خاصیت ضد سرطان

میوه بهشتی با خاصیت ضد سرطان

پارسینه: گلبن سهرابی، یک متخصص تغذیه تصریح کرد: بیشتر بیماری‌های مزمن به خصوص سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی رابطه مستقیمی با اکسیدان‌ها دارند که آب انار به دلیل آنتی اکسیدان بالایی که دارد می‌تواند در پیشگیری این بیماری‌ها موثر واقع شود.

گلبن سهرابی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره سفارشات مکرر پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) مبنی بر مصرف انار برای حفظ سلامتی، تأکید کرد: اثر بخشی آب انار که از منظر قرآن میوه‌ای بهشتی است موجب شده است در بسیاری از کشور‌های غیر مختلف مردم آن را جایگزین بسیاری از نوشیدنی‌ها کنند.

وی افزود: طبق تحقیقاتی و بررسی‌هایی که درباره آنتی اکسیدان در کشور آمریکا شده است به این نتیجه رسیده‌اند که آب انار دارای میزان بالایی از آنتی اکسیدان است و اگر زیاد از خاصیت این میوه در کشور‌های خارجی صحبت نمی‌شود علت آن کمبود این میوه در نقاط جهان است.

سهرابی ادامه داد: بیشتر بیماری‌های مزمن به خصوص سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی رابطه مستقیمی با آنتی‌اکسیدان‌ها دارند که آب انار به دلیل میزان بالای آنتی اکسیدان می‌تواند در پیشگیری این بیماری‌ها موثر واقع شود و به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد اثر آن در کاهش فشارخون ثابت شده و اثر ضد سرطانی دارد.

این متخصص تغذیه خاصیت آب انار را برای بیماران دیابتی بسیار مفید دانست و اظهار کرد: قند بالا در افراد دیابتی یکسری عوامل اکسیدان در بدن تولید می‌کند و عوارضی مثل ناراحتی‌های کلیوی و بینایی و ناراحتی‌های قلبی و عروقی را به وجود می‌آورد که در اینجا توصیه می‌کنیم که بیماران دیابتی از آنتی اکسیدان طبیعی مثل میوه انار استفاده کنند که در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت نقش بسزایی دارد.

وی توصیه کرد: انار را با پوست و پیه داخل آن بخورید و در واقع آنتی اکسیدان بیشتر در پوست انار در ناحیه پوسته سفید دانه‌های انار قرار دارند که اثر بخشی بیشتری دارد. این مسئله مورد توجه پیامبر (ص) و ائمه معصوم نیز قرار گرفته است چنان که حضرت محمد (ص) می‌فرمایند: انار را با پیه آن بخورید چرا که شست‌وشو دهنده معده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی از نتیجه تحقیقات بر بیماران دیابتی خبر داد و گفت: به مدت ۳ ماه آب انار خالص به بیماران دیابتی دادیم که در این مدت که بیماران روزی یک لیوان آب انار خوردند نه تنها قند آن‌ها بالا نرفت بلکه ظرفیت آنتی اکسیدان این بیماران افزایش یافت و عوامل مربوط به التهاب عروق و سیستماتیک بدن آن‌ها کاهش پیدا کرد.

سهرابی تأکید کرد: به بیماران دیابتی توصیه می‌کنیم که در رژیم غذایی که دارند میوه انار را فراموش نکنند و البته توصیه ما این است که بی رویه هم مصرف نکنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قرص و شربت انار جایگزین مناسبی برای آب انار می‌تواند باشد، اظهار کرد: در کمپانی‌های کالیفرنیا محققان قرص انار تولید اند که ارزش آن معادل یک لیوان آب انار تخمین زده شده است، اما با بررسی‌هایی که صورت گرفت، همچنان آب انار اثربخشی بیشتری نسبت به قرص و کپسول انار دارد.

منبع: ایکنا

ارسال نظر

  • ناشناس

    اخه الان فصل انار هست پارسينه اين روزا چه تون شده همه ريب مي زنيد دلار 12 هزار توماني علتشه

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار