خسارتهای زیادی را در دوره احمدينژاد پرداختیم
پارسینه: مدتي است كه مراجع تقليد و علماي سرشناس حوزه علميه، در انتقاد از دولت و دولتيها به اجماع حداكثري رسيده اند. علما، سياستهاي...
پارسینه- گروه سياسي : مدتي است كه مراجع تقليد و علماي سرشناس حوزه علميه، در انتقاد از دولت و دولتيها به اجماع حداكثري رسيده اند. علما، سياستهاي اقتصادي دولت احمدي نژاد را مورد اعتراض قرار داده و خواستار رفع فقر، بيكاري و مشكلات مردم و... هستند آنها در عين حال افكار و انديشههاي برخي نزديكان احمدي نژاد را انحرافي ميدانند. اين اجماع در حالي شكل گرفت كه در آغاز بهكار دولت احمدينژاد مراجع موضعي آشكار عليه وي نداشتند. حتي بنا بر رويه حاكم بر حوزههاي علميه بسياري از مراجع و علماي تراز اول حوزه از ورود به كارزار انتخاباتي سال 84 خودداري كردند هر چند كه يكي از كانديداهاي مطرح آن دوره (هاشميرفسنجاني) به نوعي روحانيت را نمايندگي ميكرد.
حمله به آيت ا...
با اين وجود آيت ا... عبدا... جوادي آملي در زمره معدود علمايي جاي گرفت كه در دوره تبليغات انتخاباتي آشكار و پنهان ازهاشميرفسنجاني حمايت كرد. حمايت ازهاشميرفسنجاني تا آنجا پيش رفت كه برخي از طلبههاي تندرو، اين مدرس برجسته حوزه علميه و استاد مطرح اخلاق را در بالاي منبر مورد حمله قرار دادند. در آن زمان سعید جوادی فرزند آيت ا... جوادي آملي در گفت و گو با رسانهها در تشريح اين حمله گفت كه حمايتهاي آيت ا... از آقايهاشميرفسنجاني باعث شد كه عده اي معدود به ايشان حمله فيزيكي كنند كه اين حمله با واكنش ديگر نمازگزاران از آقايان گرفته تا خواهران مواجه شد. در هر صورت انتخابات سال 1384 به پايان رسيد و آقاي احمدي نژاد در جايگاه رئيس جمهور به ديدار علما رفت. بعد از بازگشت احمدي نژاد از قم، فيلم ديدار وي با آيتا... جوادي آملي جنجال آفرين شد. در اين فيلم احمدي نژاد مدعي شده بود كه در سفر به نيويوركهاله نوري بر دور سرش بوده است.
انتقادات فرزند آيت ا...
اكنون بيش از 7 سال از 2 دوره دولت احمدي نژاد ميگذرد و بهزودي اين رئيس جمهور حاشيه ساز زمام امور را به ديگري تحويل خواهد داد. فرزندي كه نزديك به 8 سال پيش داستان حمله به پدرش را روايت كرده بود، اكنون از جايگاه يكي از مدرسان مطرح و جوان حوزه علميه زبان به انتقاد از دولت گشوده و گفته است: ما که ادعای زمینه سازی برای تحول جهانی داریم باید با واقعیتهای جهان امروز آشنا باشیم.به تعبیری جهان بین باشیم و براساس این تفکر کشور را بسازیم. حجت الاسلام سعید جوادی با بیان اینکه بنابراین دیدن واقعیت و نه حرکت در فضای مجازی ملاک موفقیت در آینده است، گفت: در گذشته برخی براساس فضاهای ذهنی وخام زندگی کردند و ميخواستند واقعیت را بر این اساس بسازند و امروز مشخص شده است که افکارشان توهم بوده است. مدیر بنیاد بین المللی اسراء معتقد است در این دهه، کسی باید در رأس قوه مجریه قرار بگیرد که دیگر نیازی به نیاز آزمون و خطا کردن نداشته باشد. اين استاد حوزه علمیه قم در گفتوگو با «خبرآنلاین» با بیان اینکه قرار گرفتن فردی که تجربه ندارد در راس قوه اجرایی کشور موجب سقوط است، گفت: در این دوره، کسی باید رئیس جمهور شود که در حوزه سیاست «تخصص در حد استنباط حکم» داشته باشد و علاوه براین، استنباطش مبنا داشته باشد و تصمیمگیریهایش براساس نظر شخصی خودش نباشد. جوادی با بیان اینکه این افراط در حوزه اقتصاد، فرهنگ و سیاست هم وجود دارد، گفت: این دوره کشور کسی باید در راس قوه مجریه قرار بگیرد که دیگر نیازی به آزمون و خطا کردن نداشته باشد. مدیر بنیاد بین المللی اسراء با تاکید در پاسخ به این پرسش که چه میزان از شعارهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را در مسیر اعتدال ميبینید، گفت: تجربههای دوره اخیر، همه سطوح نظام را تکان داد و در این دوره حرفها و اظهارنظرهای کاندیداها متینتر و پختهتر مطرح شده است. جوادی که معتقد است تنها 20 تا 30 درصد از بدنه اجتماعی مردم نظریات اجتهادی دارند ولی 70 درصد مردم براساس تبلیغات و زمینههای اجتماعی و فرهنگی به سوی نامزدها سوق پیدا ميکنند، گفت: البته در این دوره از انتخابات شعارهای اعتدالیتری مطرح شده و باید از این بابت خدا را شکر کرد که این تجربه حاصل شده است. در عین اینکه خسارتهای زیادی را در این دوره پرداختیم. ولی اکنون شعارها در فضای اعتدالیتری مطرح ميشود و رسانهها در این فضا وظیفه دارند مسئله اعتدال در اظهار نظرها را تبین کنند.
کاندیداها درست حرف بزنند
در همين حال آیتا...جوادیآملی هم با توصیه به کاندیداهای ریاست جمهوری مبنی بر «درست حرف زدن» و «حرفِ درست زدن» گفت: اگر اشکالی وجود دارد، باید محترمانه و با استدلال گفته شود. به گزارش ايسنا این مرجع تقلید در ادامه سلسله مباحث درس تفسیر خود، با تفسیر آیاتی از سوره مبارکه احزاب به موضوع انتخابات پیشرو اشاره و اظهار کرد: همه ما باید چه در ایام انتخابات و چه غیر انتخابات مواظب حرف زدنمان باشیم. وی افزود: اگر حرفی داریم میتوانیم آن را عالمانه بیان کنیم؛ زیرا خداوند میفرمایند «مؤمنین درست حرف بزنند و حرفِ درست بزنند».
منبع:قانون
چرا اين فرد را در سال 84 تاييد كرديد كه حالا ادعاي خسارت بيشتر را داشته باشيد ؟
خساراتی که به فرهنگ ایران خورد حالا حالاها درست نمیشه.
چرا ما در ایران تا زمانی که کسی در مسند قدرت است از او انتقاد نمیکنیم و وقتی آن فرد از مسند کنار می رود یا ضعیف میشود آماج انتقادها قرارش میدهیم به گونه ای که معلوم میگردد در زمان تصدی مسولیت انتقادات زیادی علیه وی وجود داشته است. آیا نقص از ماست یا از دولتمردان حاکم و یا هر دو و یا شاید هیچکدام؟