گوناگون

دلیل حساسیت به ریمل چیست؟ + درمان و پیشگیری

دلیل حساسیت به ریمل چیست؟ + درمان و پیشگیری

پارسینه: ریمل از لوازم آرایشی پرمصرف خانم هاست اما برخی از آن ها به مواد موجود در ریمل حساسیت دارند و چشم یا اطراف چشم این افراد دچار واکنش های آلرژیک می شوند.

نمناک نوشت: آرایش چشم با لوازمی مثل ریمل باعث می شود که جذابیت مژه و چشم افزایش پیدا کند، اگرچه که کمی کلافه کننده نیز هستند. در ریمل های مختلف مواد مختلفی به کار رفته اند که بستگی به نوع محصول و کارخانه آن دارد، اگر به موادی در ریمل حساسیت دارید، ممکن است علائم این آلرژی را در چشمانتان یا پوست اطراف چشم مشاهده کنید.

زمانی که بدن اشتباها به ماده ای که واردش شده به عنوان دشمن نگاه می کند و به آن حمله می کند، واکنش آلرژیک به وجود می آید، در بعضی افراد، آلرژی ها به دلیل بعضی مواد داخل هوا مثل گرده افشانی، خاکستر حیوانات و یا گرد و غبار می باشد، در حالی که ممکن است در افراد دیگر آلرژی ها در تماس با مخاط غشای پوستی ظاهر شوند، لوازم آرایشی مثل ریمل در افرادی باعث واکنش آلرژیک می شود که به هر کدام از مواد به کار رفته در ریمل حساسیت داشته باشند.

اثرات و عوارض ریمل

التهاب چشم و ورم ممکن است در اثر استفاده از ریمل به وجود بیاید، ورم چشم یک واکنش آلرژیک است که در واکنش به آلرژن ها و موادی که با پوست برخورد دارند، اتفاق می افتد، ورم گوشه داخلی چشم نیز به دلیل ریختن ذرات ریمل در داخل چشم ایجاد می شود.

آلرژن های ریمل

مواد بکار رفته مختلف در ریمل باعث ایجاد واکنش آلرژیک می شوند، بعضی از این آلرژن های معروف پارابن ها می باشند که در داروسازی استفاده ی زیادی از آن ها می شود، مخلوطی از 5 پارابن استار در لوازم آرایشی مثل ریمل دیده می شود، ماده Kohl نیز معمولا در ریمل های وارداتی مشاهده می شود، طبق مطالعات انجام شده، kohl یک رنگ دهنده است که باعث تولید سم در بدن کودکان می شود.

علائم حساسیت به ریمل چیست؟

واکنش آلرژیک در دقایق اولیه استفاده از ریمل ایجاد می شود، ورم گوشه داخلی چشم و التهاب داخل چشم دو نشانه اصلی از آلرژی به ریمل می باشند، این نشانه ها از خفیف تا شدید متفاوت هستند.

نشانه های ضعیف تر باعث آبریزش چشم، قرمز شدن و التهاب جزئی چشم است ، پوست شما نیز در این مواقع خارش می گیرد و خشک می شود، تاول ها و برآمدگی های کوچک نیز کم کم روی پوست ظاهر می شوند. بعضی از نشانه های حساسیت به ریمل شامل موارد زیر است:

  • جوش زدن
  • ورم ابرو و گونه ها
  • التهاب
  • گل مژه
  • قرمز شدن چشم
  • آبریزش چشم
  • خارش چشم
  • خارش اطراف چشم
  • حساسیت چشم به نور
  • سوزش در اطراف چشم

درمان حساسیت به ریمل

اگر نشانه ها و علائم حساسیت به ریمل را مشاهده کردید، با دقت آرایش چشم را پاک کنید.

از اسکراب پوست پرهیز کنید، زیرا علائم را شدیدتر می کند، حتما نزد پزشک بروید، زیرا ممکن است برای آن نیاز به مصرف دارو داشته باشید، ممکن است پزشکتان داروهای خوردنی یا قطره چشم را برای از بین بردن التهابات برایتان تجویز کند، همچنین ممکن است برای خارش پوست نیز به شما پماد بدهد، اگرچه که اگر جوش و یا محل خارش بسیار نزدیک چشم است، بهتر است از کرم و پماد در این محل استفاده نکنید، به جای آن مصرف لوازم ارایشی را کاهش دهید تا پوستتان نفس بکشد و بهبودی سریع تری داشته باشد.

محصولات زیبایی حساسیت زا

محصولات زیبایی که ممکن است به آنها حساسیت داشته باشید:

  1. پاک کننده ها، صابون های حمام، لوازم آرایش چشم، داروهای ضد عرق، مرطوب کننده ها، لاک ناخن، رنگ لب و چسب ناخن می باشند که حاوی متاکریلات هستند.
  2. واکنش های پوستی می توانند در اثر رنگ مو ایجاد شوند، مخصوصا آن هایی که حاوی آمونیوم پرسولفات و فنیلندیامین می باشد و رنگ مو را روشن می کنند.
  3. محصولات زیبایی حاوی آلفا هیدروکسی اسیدها ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی مثل قرمزی، تاول، خارش و ورم در فرد شوند که سطح AHA را بیشتر از 10 درصد می کنند.
  4. سرم ها و کرم های مخصوص چین و چروک که شامل رتین A می باشند نیز باعث ایجاد التهابات چشم می شوند.
  5. بسیاری از افراد به ضد آفتاب نیز حساسیت دارند، همانطور که در نمناک اشاره کرده ایم چنین افرادی با مصرف هرگونه مواد برای جلوگیری از آسیب نور خورشید، دچار واکنش های آلرژیک می شوند. اگر به ضدآفتاب ها حساسیت دارید، با یک متخصص پوست برای انتخاب محصول مناسب و محافظ پوستتان در برابر آفتاب صحبت کنید.

چگونه از واکنش های آلرژیک محصولات زیبایی بر روی پوست جلوگیری کنیم؟

بعد از صحبت کردن در مورد حساسیت به ریمل، بهتر است کمی در مورد محصولات زیبایی دیگر و چگونگی دوری از این واکنش های آلرژیک نسبت به آنها صحبت کنیم.

محصولاتی انتخاب کنید که مواد بکار رفته بسیار کمی دارند، این مواد احتمال ابتلا به حساسیت را کاهش می دهند. قبل از استفاده از محصول کمی از آن را تست کنید، مقداری از آن را در قسمت داخلی آرنج بزنید، دو تا سه روز صبر کنید، اگر قرمزی، خارش، ورم، یا احساس سوزش پیدا کردید، از استفاده از این محصول خود داری کنید.

همیشه عطر و ادکلن را به لباستان بزنید، نه به پوست، این کار خطر حساسیت به عطر را کاهش می دهد، همچنین خطر ترکیب مواد داخل عطر با محصولات آرایشی نیز که خودش باعث حساسیت می شود را پایین می آورد.

اگر بر روی محصولات چنین عباراتی دیدید، هیچ اطمینانی نیست که نسبت به آنها آلرژی نداشته باشید:" هایپو آلرژنیک "، " تست شده برای حساسیت "، تست شده توسط متخصص"، "ضد حساسیت".

این تست ها توسط کمپانی ها انجام می شود، نه توسط انسان ها، هیچ قانونی برای مجوز استفاده از این برچسب ها بر روی محصولات وجود ندارد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار