گوناگون

مشکلات کودکان اوتیسمی

مشکلات کودکان اوتیسمی

پارسینه: رئیس موسسه آموزش عالی علوم شناختی، با اشاره به علل بروز اوتیسم، گفت: کودکان مبتلا به اوتیسم، قادر به بیان احساسات خود از طریق کلمات یا حرکات نیستند.

مشکلات کودکان اوتیسمی

هدف از برگزاری دومین سمپوزیوم علوم شناختی را، آشنایی دانشجویان علاقمند به علوم شناختی با مباحث و موضوعات روز این بخش از علوم عنوان کرد و افزود: برقراری ارتباط و آشنایی و تعامل میان دانشجویان، محققان، و اساتید صاحب‏نظر در این حوزه با یکدیگر و فراهم کردن زمینه‌های همکاری علمی گروهی میان اساتید و دانشگاه‌های مختلف کشور، از دیگر اهداف برگزاری این سمپوزیوم است.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباط و همکاری میان محققان، دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های تحت پوشش وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، فراهم کردن فرصت برای دانشجویان دوره‌های دکتری که در زمینه‏ محور‌های سمپوزیوم دوم فعالیت علمی دارند از طریق اختصاص پنل ویژه دانشجویان دوره دکتری، از دیگر بخش‌های سمپوزیوم امسال است.

مرادی به محور‌های پژوهش اشاره کرد و افزود: در سمپوزیوم اول تاکید اساسی بر بازتوانی شناختی بود در این سمپوزیوم تاکید بر طرح آخرین یافته‏‌ها در زمینه اختلالات عصب رشدی است.

وی گفت: طرح آخرین یافته ‏های دانش بنیادی در مورد اختلالات اوتیسم، اختلال ADHD و اختلالات یادگیری توسط متخصصین برجسته دانشگاه‌های کشور، معرفی ابزار‌های ارزیابی شناختی در مورد اختلالات یاد شده شامل ابزار‌های رایانه ‏ای و آزمون‌های کلاسیک که در ایران امکان بهره‏ گیری از آن‌ها وجود دارد، از جمله محور‌های مورد بحث و تبادل نظر در سمپوزیوم امسال است.


مرادی با اشاره به معرفی روش‌های بازتوانی شناختی ویژه کودکان گرفتار اختلالات عصب رشدی، گفت: اوتیسم، اختلال عصبی رفتاری خاصی است که با نقص در روابط اجتماعی، مهارت‌های گفتاری و ارتباطی همراه با رفتار‌های کلیشه‏‌ای و تکراری قرین است.

وی با عنوان این مطلب که کودکان مبتلا به اوتیسم دارای مشکلات در ایجاد ارتباط بوده و از درک و فهم افکار و احساسات دیگران ناتوان هستند، افزود: این کودکان قادر به بیان احساسات خود از طریق واژه‏ ها، کلمات یا حرکات نیستند.

این استاد روان شناسی بالینی گفت: به نظر می‌رسد علل اختلال اوتیسم وسیع و گسترده است و می‌تواند شامل مواردی مانند عوامل ژنتیک، مشکلات دوران بارداری، سن والدین، روابط معیوب والدین با کودک، و...، باشد.

مرادی ادامه داد: درمان این اختلال شامل طیف گسترده‌ای از مداخلات و درمان‌ها شامل درمان‌های دارویی، بازتوانی شناختی، آموزش والدین، آموزش کودکان مبتلا به اختلال و...، است.
منبع:بهداشت نیوز

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار