گوناگون

چگونه اعتماد مدیرتان را جلب کنید؟

چگونه اعتماد مدیرتان را جلب کنید؟

پارسینه: به طور قطع کیفیت رابطه ی شغلی شما با رئیس تان تأثیر بسیار مهمی در وضعیت شغلی تان دارد. یکی از ارکان مهم این رابطه، اعتماد رئیس تان به شما است چون این مسأله به شما کمک می کند عملکرد بهتری در شغل خود داشته باشید و حتی فرصت های بیشتری برای پیشرفت شغلی کسب کنید. در ادامه به روش هایی می پردازیم که به شما در جلب اعتماد رئیس تان کمک می کند.

چگونه اعتماد مدیرتان را جلب کنید؟
به طور قطع کیفیت رابطه ی شغلی شما با رئیس تان تأثیر بسیار مهمی در وضعیت شغلی تان دارد. یکی از ارکان مهم این رابطه، اعتماد رئیس تان به شما است چون این مسأله به شما کمک می کند عملکرد بهتری در شغل خود داشته باشید و حتی فرصت های بیشتری برای پیشرفت شغلی کسب کنید. در ادامه به روش هایی می پردازیم که به شما در جلب اعتماد رئیس تان کمک می کند.


وظایف شغلی تان را رئیس تان مرور کنید
ممکن است سخت کار کنید اما رئیس تان تصور کند شما هیچ کاری انجام نمی دهید تنها به دلیل آنکه شما و رئیس تان تعاریف متفاوتی از کارتان دارید. از رئیس تان بپرسید چه انتظاراتی از شما دارد و مهم ترین وظایف شما چه هستند تا به اختلاف نظرهایتان پی ببرید. به یک بار بسنده نکنید و همواره این گفتگو را با رئیس خود داشته باشید.


اهداف را به طور دقیق مشخص کنید
به جای اهداف نتیجه گرا، درباره ی اهداف عمل گرا صحبت کنید تا بتوانید به رئیس تان ثابت کنید قدم های سنجیده ای برای کمک به مجموعه ی کاری خود بر می دارید. برای مثال، اگر تنها بگویید که فروش را افزایش خواهید داد این هدف مبهم است، اما اگر بگویید که هر هفته به میزان مشخصی فروش را افزایش خواهید داد، این هدف را می توانید در عمل با مدرک نشان دهید.


قبل از کمک خواستن، به دنبال راه حل بگردید
ایرادی ندارد از رئیس تان کمک بخواهید اما به جای آنکه از رئیس تان انتظار داشته باشید راه حل را در اختیارتان بگذارد، در مورد راه حل های احتمالی فکر کنید و قبل از صحبت با رئیس تان یک روش را انتخاب کنید. با این کار رئیس تان متوجه می شود که شما به دنبال راه حل های جایگزین هستید.


به اشتباهات تان اقرار کنید
در برابر میل به پنهان کردن اشتباهات تان مقاومت کنید و بدون آنکه اشتباه خود را توجیه کنید یا سعی کنید آن را به گردن کس دیگری بندازید به طور شفاف درباره ی آن با رئیس تان صحبت کنید. با مقصر جلوه دادن دیگران تنها وقت و انرژی خود را هدر می دهید و اعتماد رئیس تان را از بین می برید.


اشتباهات تان را تکرار نکنید
همه ی انسان ها ممکن است گاهی دچار اشتباه شوند و هیچ رئیسی انتظار ندارد شما بی نقص باشید. اما نکته ی اصلی آن است که به جای تکرار دوباره و دوباره ی یک اشتباه، اشتباهات متفاوتی را مرتکب شوید.


وظایفی که در آن موفق نبودید را دوباره برعهده بگیرید
اگر در گذشته در پروژه ی مشابهی دچار اشتباه شدید، باز هم آن وظایف دشوار را بر عهده بگیرید. اگر در پروژه ی قبلی سخت و صادقانه تلاش کرده بودید اما نتیجه ی کار موفقیت آمیز نبود، دلیلی وجود ندارد که رئیس تان دوباره به شما اعتماد نکند. از شکست خود درس بگیرید و اجازه دهید که میل به پیشرفت شما را وادار به تلاش دوباره کند.


صحبت به زبان رئیس تان را یاد بگیرید
اگر رئیس تان تفکری خطی دارد اما شما خلاقانه فکر می کنید، قطعا در برقراری ارتباط با یکدیگر ناموفق خواهید بود. برای مثال، شما به دنبال ایده های بزرگ هستید اما رئیس تان برای درک نگرش شما حتما باید نتایج آن را به شکل آمار و ارقام ببیند. بنابراین باید تمرکز خود را روی اولویت های رئیس تان بگذارید. نظر خود را تغییر ندهید چون به دور از صداقت است. تنها کافی است آن را به گونه ای بیان کنید که برای رئیس تان قبل درک باشد.



شنونده ی خوبی برای رئیس خود باشید
حفظ ارتباط چشمی در زمان صحبت با رئیس تان نشان می دهد به صحبت های او گوش می دهید بنابراین در برابر میل به نگاه کردن به تلفن همراه تان مقاومت کنید. تلفن همراه تان را دور از دید قرار دهید و صحبت رئیس تان را قطع نکنید. به گونه ای رفتار کنید که رئیس تان احساس کند تنها کسی است که در اتاق حضور دارد.


همکاران تان را با خود همراه کنید
اگر قبل از مطرح کردن یک ایده بتوانید از حمایت همکاران تان برخوردار شوید این مسأله به شما کمک می کند که مطمئن شوید رئیس تان به شما گوش خواهد داد. در اینصورت، رئیس تان می داند شما تنها کسی نیستید که به موفقیت آمیز بودن آن ایده اعتقاد دارید.


نگرانی رئیس تان را کم کنید
صحبت درباره ی احساسات خود مسأله ای شخصی است و مناسب محیط کار به نظر نمی رسد اما توجه به احساسات رئیس تان به تقویت رابطه ی شما با او کمک می کند. ما به کسانی که با آن ها پیوند عاطفی داریم اعتماد می کنیم. اگر رئیس تان گرفتار و آشفته به نظر می رسد از او بپرسید آیا می توانید کاری انجام دهید که اضطراب او را کم کند.


آینده نگرانه فکر کنید
قبل از شروع یک پروژه از رئیس تان بخواهید که جلسه ای درباره ی بررسی شکست فرضی پروژه داشته باشید. فرض کنید که پروژه شکست خورده است و تلاش کنید علت آن را متوجه شوید. با این کار قبل از به وجود آمدن مشکلات، می توانید راه حل آن ها را پیدا کنید. به این ترتیب رئیس تان متوجه می شود که شما آینده نگرانه فکر می کنید و قبل از وقوع مشکل درباره ی آن فکر می کنید.


رئیس تان را از مشکلات به وجود آمده آگاه کنید
اگر در حین انجام پروژه مشکلاتی به وجود آمد، صبر نکنید تا رئیس تان به این موضوع پی ببرد. اگر رئیس تان در مورد این مشکلات غافلگیر شود اعتمادش را به شما از دست می دهد. اما اگر در مسیر پروژه او را در جریان مشکلات و ایده های خود قرار دهید می تواند به شما در حل آن ها کمک کند.


قبل از اظهار نظر سوال کنید
اگر با تصمیم رئیس تان مخالف هستید، به جای آنکه بی مقدمه مخالفت تان را نشان دهید، با احترام از او بخواهید تا نظرات خود را در میان بگذارید. گاهی رئیس تان مایل است نظر کس دیگری را بداند اما گاهی هم مخالفت دیگران برای او اهمیتی ندارد.


دنباله روی قابل اعتمادی باشید
اگرچه ممکن است زمانی که اشکالی در استراتژی مجموعه ی کاری خود می بینید رئیس تان قدردان نظرات شما باشد، اما باید مسیری که او برای مجموعه ی خود در نظر گرفته را بپذیرید، حتی اگر موافق آن نباشید. نظرات خود را درمیان بگذارید اما زمانی که تصمیم نهایی اتخاذ شد برای عملی شدن آن سخت کار کنید.


غیبت نکنید
ممکن است فکر کنید که رئیس تان تصمیم نادرستی گرفته، اما حقیقت آن است که شما در جریان همه ی عواملی که در این تصمیم نقش داشتند نیستید. بنابراین دست از گله کردن از رئیس تان با همکاران خود بردارید و تمام انرژی خود را صرف به موفقیت رساندن استراتژی رئیس خود کنید.

تقلید کنید
ما به کسانی که مثل ما رفتار می کنند بیشتر اعتماد می کنیم. وقتی با رئیس خود صحبت می کنید، زبان بدنش را با ظرافت تقلید کنید. برای مثال اگر رئیس تان به عقب تکیه می دهد و پاهایش را روی هم می اندازد، چند لحظه ای صبر کنید و بعد همان حرکات را انجام دهید.
منبع:سیمرغ

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار