واکنش جدید مکرون به تعرفه‌های آمریکا

واکنش جدید مکرون به تعرفه‌های آمریکا

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه تعلیق ۹۰ روزه تعرفه‌های آمریکا اقدامی شکننده است، تأکید کرد که اروپا باید قدرت خود را نشان داده و اقدامات متقابل را علیه این تعرفه‌ها ادامه دهد.

به گزارش پارسینه و به نقل از همشهری آنلاین،‌ مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تازه‌ترین واکنش به افزایش تعرفه های گمرکی از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: تعلیق ۹۰ روزه تعرفه های آمریکا فرصتی برای مذاکره است، اما این تعلیق همچنان شکننده است.

«امانوئل ماکرون» همچنین گفت: ما باید قدرت خود را نشان دهیم و به کار بر روی تمام اقدامات متقابل علیه تعرفه های آمریکا برای محافظت از اروپا ادامه دهیم.

وی تصریح کرد: ما هر کاری که بتوانیم برای حفاظت از شرکت ها و بخش ها، تقویت حاکمیت اقتصادی و تضمین آینده شغلی خود انجام خواهیم داد.

این اظهارات ماکرون در حالی است که «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا هشدار داد در صورت شکست مذاکرات تجاری با دولت ترامپ، اتحادیه اروپا آماده است اقدامات تلافی‌جویانه از جمله اعمال مالیات بر شرکت‌های دیجیتال آمریکایی را در پیش گیرد.

اتحادیه اروپا اعلام کرده است: فعلاً از اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کالاهای آمریکایی خودداری خواهد کرد، چرا که دولت ترامپ اجرای تعرفه ۲۰ درصدی بر محصولات اروپایی را به طور موقت متوقف کرده است.

به گفته «فون در لاین» اتحادیه اروپا در تلاش است تا در طول مهلت ۹۰ روزه توقف تعرفه‌های جدید از سوی دولت ترامپ، به توافقی کاملاً متعادل با آمریکا دست یابد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار