حضور پر سروصدای امیر جدیدی و لاله مرزبان در دادگاه!

امیر جدیدی و لاله مرزبان با حضور در فیلم «دادگاه» به کارگردانی علی حضرتی، بار دیگر در سینمای ایران میدرخشند. این فیلم که بهتازگی فیلمبرداری آن آغاز شده، یکی از آثار مهم سال ۱۴۰۴ بوده و احتمالاً در جشنواره فیلم فجر چهل و چهارم مورد توجه قرار خواهد گرفت.
به گزارش پارسینه، فیلم «دادگاه» به کارگردانی علی حضرتی و با حضور امیر جدیدی و لاله مرزبان وارد مرحله فیلمبرداری شد.
شروع فیلمبرداری «دادگاه»
این فیلم به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی علی حضرتی ساخته میشود و در سال گذشته موفق به دریافت پروانه ساخت شده است. بازیگران اصلی این پروژه، امیر جدیدی و لاله مرزبان، اخیراً در تهران جلوی دوربین رفتهاند.
فیلمی جدید از امیر جدیدی
«دادگاه» تازهترین اثر سینمایی امیر جدیدی در سال ۱۴۰۴ خواهد بود. همچنین او در اواخر سال گذشته در فیلم دیگری با نام «جاده» به کارگردانی یوسف حاتمیکیا نقشآفرینی کرده است. با این دو اثر، احتمال حضور او در جشنواره چهل و چهارم فیلم فجر قوت گرفته است.
ارسال نظر